Hopp til innholdHopp til søk

Hangaren

Gløshaugen

Kantine

På Hangaren på Gløshaugen får du en variert salat - og varmmatbuffet hver dag. Vi har alltid fisk, kjøtt og vegetaralternativer i varmmatdisken vår. Salatbaren er nesten utelukkende plantebasert. Du kan plukke og mikse fra salat- og varmmatbuffeten som du ønsker.

Hangaren, Gløshaugen

Dagens suppe

I tillegg til en variert salat- og varmmatbuffet, får du dagens suppe til 28 kr. Hver dag tilbereder våre kokker suppe, middag og lunsj basert på de råvarene de har tilgjengelig, derfor vil både dagens meny og suppe variere fra dag til dag.

Om Sit Kantiner

Vi har kantiner på de aller fleste campus. Her får du et variert tilbud av mat som er laget fra bunnen av, til ulike anledninger gjennom dagen; Havregrøt til frokost, salat- og varmmatbuffet til lunsj eller middag, bagetter og wraps, med mer.

På campus Gløshaugen er det fire kantiner med litt ulikt tilbud: På Kjelhuset får du pizza og buffet, Sit Kafe Elektro har superdigge burgere, deilige ostesmørbrød og gode omeletter. Element og Hangaren har et Gløshaugens største utvalg på salat- og varmmatbuffet.

Dragvoll og kantina på Fred Kavli-bygget har kanskje NTNUs beste salatbarer, og på Kalvskinnet får du deilig grillmat i tillegg til en stor varmmatbuffet. Øvrig tilbud finner du på Øya, Kjøkkenhagen (DMMH), Elgeseter, Tungasletta og Tyholt (Moholt).