Hopp til innholdHopp til søk

Dragvoll

Dragvoll

Kantine

Kantina på Dragvoll finner du i 2. etasje på bygg 5. Her får du et smaksrikt og variert mattilbud med salatbar og varmmatbuffet, nykokt havregrøt, og ferske og egenproduserte påsmurtprodukter.

Kantine, Dragvoll

Dagens suppe

I tillegg til en variert salat- og varmmatbuffet, får du dagens suppe til 30 kr. Hver dag tilbereder våre kokker suppe, middag og lunsj basert på de råvarene de har tilgjengelig, derfor vil både dagens meny og suppe variere fra dag til dag.

Om Sit Kantiner

Vi har kantiner på de aller fleste campus. Her får du et variert tilbud av mat som er laget fra bunnen av, til ulike anledninger gjennom dagen; Havregrøt til frokost, salat-og varmmatbuffet til lunsj eller middag, bagetter og wraps, med mer.

På campus Gløshaugen er det fire kantiner med litt ulikt tilbud: På Kjelhuset får du pizza og buffet, Sit Kafe Elektro har superdigge burgere, deilige ostesmørbrød og gode omeletter. Element og Hangaren har et Gløshaugens største utvalg på salat-og varmmatbuffet.

Dragvoll og kantina på Fred Kavli-bygget har kanskje NTNUs beste salatbarer, og på Kalvskinnet får du deilig grillmat i tillegg til en stor varmmatbuffet. Øvrig tilbud finner du på Øya, Kjøkkenhagen (DMMH), Elgeseter, Tungasletta og Tyholt (Moholt).