Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Bolig>
  3. Den store vannkampen

Den store vannkampen

Velkommen til testprosjektet "Den store vannkampen"! – en morsom utfordring for å redusere energiforbruket i studentboliger! Vi installerer Oras Hydractivia digitale hånddusj i MAL 5 for å øke bevisstheten om vannforbruket, uten å gå på bekostning av komforten. Del gjennomsnittlig dusjetid og energiforbruk fra appen månedlig for verdifull innsikt og få sjansen til å vinne kule premier.


Om appen

Oras Hydractivia Digital er utformet for å hjelpe deg med å spare vann ved å gjøre ditt vannforbruk synlig og gi deg verktøy til å styre det mer bevisst. LED-lys på dusjhodet lyser grønt opptil forbruk på 30 liter og oransje 30-50 liter og rødt over 50 liter. For å få oversikt over data om bruk over tid: Last ned appen «Digital hånddusj DHS».

Rapporter bruken din

Delta i prosjektet ved å dele gjennomsnittlig dusjetid og energiforbruk fra appen én gang i måneden. Rapporter i minst 6 av 10 måneder i perioden august 2023 til mai 2024 for sjansen til å vinne premier. Du vil motta månedlige påminnelser via e-post.

Dette kan du vinne

Vi deler ut gavekort på youwish.no, hvor du kan velge mellom en mengde opplevelser og turer. 1. premie: 5000,- 2. premie: 2000,- 3. premie: 1000,- Vinnerne trekkes tilfeldig.

Hva kan statistikken fortelle oss så langt?

Mens noen dusjer så lenge som 20 min – er det noen som dusjer i underkant av 4 min i gjennomsnitt

De fleste ligger mellom 5-9 min i gjennomsnittlig dusjetid. . . . . . . . . . . . . . .

Studentenes sparetips

Skru av vannet mens du såper deg inn.

Dusj annenhver dag. Det er både bra for huden og håret.

Begrens dusjetiden til 5-10 min.

Dusj sammen med kjæresten.

Dusj til en låt.