Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Artikler>
  3. Derfor burde du bo her!

Derfor burde du bo her!

Å bli en del av dette felleskapet kan være det beste valget du tar i år. Velkommen til «Hei nabo» ved Rosenborg studentby!

  • Kommunikasjonsrådgiver
Publisert Oppdatert
Ved Rosenborg studentby tilrettelegges det for å bli godt kjent med nabo`n. Bildet er tatt under et beboermøte hvor studentene får gi sine innspill. Foto: Fabiola Torp Herfjord

Er du en som samler gjengen for å game, spille brettspill, eller se den beste nye serien på Netflix? Liker du å glede andre med god mat, eller kanskje du er knallgod på å holde orden? Har du grønne fingre eller kan du tilfeldigvis flere språk? Da kan dette være noe for deg!

«Hei nabo!» startet som et prøveprosjekt høsten 2023, initiert av og for studenter, der Sit legger ekstra til rette for at du som leietaker skal bli godt kjent med naboene dine. Prosjektet forsetter også kommende studieår, og nå kan du få muligheten til å bidra til et godt fellesskap gjennom å være med på å skape det nabolaget du selv ønsker å leve i og være en del av! Sit sponser også et sosialt budsjett på hele 30 000 kroner! Og best av alt – du kan være med å bestemme hva pengene skal brukes til!

I denne videoen kan du se supernabo Pim Keer (21) vise studentbyen og fortelle hva han synes om "Hei nabo"

Studentbyen er sentralt plassert mellom Møllenberg og Rosendal. Kun et steinkast unna Solsiden, og i gåavstand til både NTNU Gløshaugen, DMMH og BI. I tillegg finner du det som kan være byens beste takterrasse på toppen av bygget. Se video nederst i saken!

Uansett hva du kan bidra med av stort og smått, vil det ha betydning i det sosiale fellesskapet. Det bor en god nabo i deg!

Er du interessert? Gå inn i vår boligportal www.bolig.sit.no, velg området Trondheim og Rosenborg studentby, og se om du finner en tilgjengelig hybel!

lasting