Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Artikler>
  3. Derfor burde du bo her!

Derfor burde du bo her!

Å bli en del av dette felleskapet kan være det beste valget du tar i år. Velkommen til «Hei nabo» ved Rosenborg studentby!

  • Kommunikasjonsrådgiver
Publisert Oppdatert

Er du en som samler gjengen for å game, spille brettspill, eller se den beste nye serien på Netflix? Liker du å glede andre med god mat, eller kanskje du er knallgod på å holde orden? Har du grønne fingre eller kan du tilfeldigvis flere språk? Uansett hva du kan bidra med av stort og smått, vil det ha betydning i det sosiale felleskapet. Det bor en god nabo i deg!

Ved Rosenborg studentby kan dere sammen skape en liten landsby som alle ønsker å leve i og være en del av. Denne høsten blir både nye og eksisterende beboere en del av prosjektet «Hei Nabo!». Her blir det lagt ekstra godt til rette for at du skal bli godt kjent med naboen din. Sammen vil dere selv definere hva et godt felleskap er, og du bestemmer selv om du vil ha en stor eller liten rolle.

I denne videoen kan du se supernabo Pim Keer (21) vise studentbyen og fortelle hva han synes om "Hei nabo"

Studentbyen er sentralt plassert mellom Møllenberg og Rosendal. Kun et steinkast unna Solsiden, og i gåavstand til både NTNU Gløshaugen, DMMH og BI. I tillegg finner du det som kan være byens beste takterrasse på toppen av bygget. Se video nederst i saken!

PS: Som takk for at dere er med, sponser vi et ekstra stort sosialt budsjett på hele 50.000 kroner til deg og dine naboer.

Er du interessert? Slik søker du:

  1. Skriv litt om deg selv, hva du kan bidra med og om hvorfor du ønsker å bli en nabo ved Rosenborg studentby i dette skjemaet. Alle som fyller ut spørreskjemaet vil bli med i trekningen av tre universale gavekort à kr. 500.
  2. Gå inn i vår boligportal og søk deg inn i nabolaget! Husk å markere «Hei Nabo Rosenborg» øverst til venstre i menyen. Velkommen!
lasting