Gruppetimer

Med aktivt medlemskap og en profil her på sit.no kan du forhåndsbooke gruppetimer. 

Book gruppetime Sjekk regler for booking
 

TRENING om gruppetimer

Kondisjonstimer på gulv og step (lysegrønne timer)

PulsStep 

PulsStep er kondisjons- og utholdenhetstrening på step. Du jobber sang for sang, og trinnene er enkle. Timen har 2-3 arbeidsperioder med aktive pauser mellom.

StepIntervall35

Effektiv intervalltime på step - perfekt for deg som er lei av 4x4 på mølla! 4 intervaller med enkle, intensive steg der fokuset er å komme høyt opp i puls. I pausene holder instruktøren deg i gang med lette steg og styrke for coremuskulatur. Varighet: ca 4 minutter per intervall, 2–3 minutter aktiv pause. Kort nedtrapping.

Step&Core

Kondisjonstime hvor vi bygger kombinasjoner av trinn på step, som ender i en enkel koreografi. Timen er nivå1: basic koreografi og koordinasjon. Avsluttes med styrketrening for mage og rygg. Timen passer for alle!

Løp!

Løpetimer på tredemølle, alle timene er intervallbasert, feks 6 ganger 3 minutter eller pyramideintervaller. Les beskrivelsen til hver enkelt time i bookingen. 

PulsStyrke

Puls er enkel, intensiv kondisjonstrening på gulv, der du jobber sang for sang med ulike trinn. Styrken utføres med enkelt utstyr og kroppsvekt, i supersett. Timen består av to lengre pulsperioder, med styrke etter hver av de. Timen passer alle som liker å trene i takt til musikk, du kan enkelt tilpasse trinnene til din dagsform. 

BosuPuls 

Kondisjons- og styrketrening utført på en halv gummiball (bosuball). Enkle steg og øvelser med fokus på å få pulsen opp, samt styrke for hele kroppen, ca 50/50-fordeling. 

Dansetimer (rosarøde timer)

StepMoves

Danseinspirert kondisjonstime hvor vi bygger kombinasjoner av trinn på step til en koreografi. Timen er nivå2: viderekommen/avansert koreografi, dette er timen for deg som vil ha mer utfordring enn Step&Core. Timen passer for de som er kjent med step og som ønsker en koordinasjonsutfordring. 

Beatz

En leken danseinspirert time, der vi jobber sang for sang. Du trenger ingen danseerfaring - her kan alle delta! Her får du en god blanding av høy puls, musikk og dansestiler - alt fra bollywood, jazz, afro, house, funk, linedance, latino, hip hop til reggaeton. La rytmene styre bevegelsene! 

Styrketimer (mørkeblå timer)

Pump

Tradisjonell styrketrening med vektstang og vektskiver. 3-4 sett og 6-12 repetisjoner per øvelse, med pause mellom. Passer for både nybegynnere og godt trente, belastningen tilpasses med vektene man legger på vektstangen. Pump(45) har kortere varighet. 

HardCore

HardCore er funksjonell styrketrening for hele kroppen med innslag av balanse, muskulær utholdenhet og spenst - i hovedsak i takt til musikk. Vi bruker egen kroppsvekt og utstyr som step og vektskiver på en litt annen måte enn vanligvis.

BosuStyrke (45 min)

Styrke- og balansetrening for hele kroppen, utført på en halv gummiball. Skånsomt for leddene og utfordrende for balansen og kjernemuskulaturen med bosuballen som underlag.

TRX Styrke (45 min) 

Styrketrening med TRX-slynge. Styrkeøvelser for hele kroppen kjøres i supersett/trisett, og gir deg en helhetlig og funksjonell treningsøkt. Timene er ekstra utfordrende for kjernemuskulatur, stabilitet og mobilitet, ettersom slyngene skaper er ustabilt element. 

Kombinasjon utholdehet&styrke (oransje timer)

Step/Pump

Her får du full pakke! Intervaller med PulsStep og Pump. PulsStep er enkle, intensive steg på step. Pump er styrketrening med vektstang og kroppsvekt. Styrken kjøres i supersett.

Stærk!

Sirkeltrening. 5 stasjoner med 2-3 øvelser i hver, der du jobber 7 minutter på hver stasjon. Utfordre deg selv innen styrke, spenst og kondisjon - men du styrer hele tiden tempoet. Vi bruker utstyr som kettlebells, slynger, bulgarian bags, romaskiner, etc.

RÅ!

Intervalltime med medisinball, bygd opp av 3x45 sekunder lange arbeidsperioder. Du styrer tempoet og intensiteten i de 45 sekundene. Fokuset veksler mellom styrke, muksulær utholdenhet og spenst. RÅ! (35) har kortere varighet.

Cross-Sit

Crossfit-inspirert time: funksjonell trening som fokuserer på styrke og utholdenhet, gjerne begge deler i kombinasjon. Timen foregår i styrkerommet/performanceavdelingen på Gløshaugen, der vi benytter utstyr som vektskiver, stenger, kettlebells, møller, assault bikes, romaskin - og selvsagt kroppsvekt.

Tabata

En kombinasjonstime med enkelt utstyr der vi veksler mellom styrke, utholdenhet og spenst. Korte arbeidsperioder på kun 20 sekunder der du må gi alt mens det står på: 20 sek på, 10 sek av, 8 ganger. Totalt 8 slike bolker i løpet av timen.

Body&Mind (lyseblå timer)

Smidig

Styrke, bevegelighet og avspenning inspirert av tai chi, yoga, pilates og ballett. Denne timen passer alle som ønsker å oppnå de fordelene yoga gir deg, men bevegelsene er mer koordinert til musikk enn i en vanlig yogatime. 

YogaStretch (45 minutter)

 • En time med fokus på uttøying og fleksibilitet.
 • Vi bruker yogaposisjoner og tar for oss de store muskelgruppene, med mål om å mykne- og åpne opp stramme og anspente kropper.
 • Vi holder oss lavt på matta og holder posisjonene over lengre tid.
 • Timen er rolig og passer alle. Avsluttes med avspenning i savasana; hvilestilling. 

Yoga1 (60 minutter)

 • En grunnleggende time som passer for alle nivå, man trenger ingen tidligere erfaring med yoga for å delta.
 • Vi kombinerer tradisjonelle yogastillinger, og setter sammen enkle flytsekvenser.
 • Tempoet er relativt rolig, og instruktørene gir muligheter for modifikasjoner underveis i timen, slik at enhver deltager kan jobbe ut ifra sitt nivå. 
 • Timene avsluttes med avspenning.

Yoga2 (75 eller 90 minutter)

 • Yoga2 er timen for deg som ønsker en noe mer fysisk krevende time enn Yoga1. Timen har lengre varighet, høyre tempo og/eller mer avanserte stillinger og serier.
 • For å få mest mulig ut av timen bør du som deltager være kjent med grunnleggene asanas, feks ved å delta på Yoga1 først.
 • Timene avsluttes med avspenning.

AshtangaYoga (90 minutter)

 • Ashtanga er en kraftfull yogastil, der serien er forhåndsbestemt.
 • Her undervises en modifisert første serie. 
 • Du bør ha erfaring med yoga før du deltar på denne timen. 

SlowFlow (60 og 75 minutter)

 • En dynamisk yogatime i roligere tempo.
 • Klassen er pustdrevet og vi fokuserer på hofter, rygg og bryst gjennom hele timen. 
 • Stillingene holdes lengre, og vi bygger styrke i hele kroppen gjennom statiske øvelser og flytsekvenser. 
 • Timen avsluttes med rolig nedtrapping og hvile i savasana. 

Move&Meditate (90 minutter)

 • M&M er en rolig time, der første del består av yinyoga og andre del guidet meditasjon. 
 • Ta med deg varme klær og gjerne et teppe til denne timen. 
 • Passer alle som ønsker å roe ned og rette fokus innover.  

Yogakurs

Les mer om våre yogakurs her

Spinning (lilla timer)

Alle spinningtimer foregår i sykkelsalen, der vi tråkker i takt til musikk. 

Spin45

En time med 2-3 arbeidsperioder (45 min) og som passer for alle. Du bestemmer selv intensiteten på arbeidsperiodene med hvor mye belastning du legger på.

Spin60

En time med 2-4 arbeidsperioder (60 min). Noe raskere tempo og lengre stående perioder enn Spin45, men du bestemmer selv intensiteten ved å justere motstanden/belastningen.

SpinIntervall (45 min)

Klassisk 4x4-intervalltime. Timen består av oppvarming, 4 stående intervaller på 4 min, aktive pauser mellom 2-3min, og nedtrapping. 

PyramideSpin

Timen består av 7 intervaller i pyramideform med variert innhold: du jobber i 3-4-5-6-5-4-3 minutter. 2 minutter aktiv pause mellom hvert intervall. Timen inkluderer også oppvarming og nedtrapping. 

Andre timetyper

Trening for ansatte

Kombinasjon av styrke og utholdenhet/aerobic.

NTNUI Mosjon (mørkegrønne timer)

NTNUI sine mosjonstimer er åpen for alle med treningskort hos Sit Idrett, man må ikke være medlem av NTNUI for å delta. NTNUI Mosjon har et bredt utvalg av aktiviteter - kanonball, intervaller ute, volleyball og mange flere. Aktivitetene som holdes ved Sit Idrett sine treningssenter finner du i timeplanen for gruppetimer. Ingen påmelding nødvendig til disse timene, bare møt opp!