Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Mat og drikke >
  3. Møterom med servering

Møterom med servering

Til venstre: Lumen, møterom med projektor og plass til 60 personer. Til høyre, møterom Tesla, med projektor og plass til 16 personer.

Møterom med servering

Flere av våre spisesteder har egne rom egnet for møter som kan bookes med servering.

Elektro kan du booke møterommene Lumen og Tesla digitalt, mens øvrige spisesteder med møteromsfasiliteter fortsatt håndteres per mail eller telefon.

Øvrige møterom som kan bookes med servering:

  • Energirommet, Kjelhuset (kapasitet 40 personer, lerret, projektor, audio) tlf: 908 38 240
  • Bambus, Dragvoll (kapasitet 90 personer, storskjerm) tlf: 481 52 177
  • Frikvarteret, Dragvoll (kapasitet 45, storskjerm) tlf: 481 52 177
  • Galleri Brødhuset, Kjøkkenhagen, DMMH (kapasitet 26 personer, ikke lerret eller projektor) tlf: 900 82 513

Vilkår for booking av møterom:


Bestiller er selv ansvarlig for å lese gjennom vilkårene for bruk av våre møterom. Det er ikke mulig å reservere møterom uten å bestille mat og drikke av Sit Kafe. Det er ikke tillatt med medbrakt mat og drikke. Mat og drikke bestilles via sitcatering.no etter bekreftelse av reservert møterom. Allergier, preferanser og andre ønsker legger du inn i bestillingen av mat og drikke på sitcatering.no. Frister Fristen for bestilling møterom med mat og drikke er klokken 12.00 dagen før bespisning. Ved bestilling av mat og drikke for over 50 personer, er fristen 2 dager før. Fristen for bestilling av selskap er 5 dager før begivenheten.

Avbestillingsfrist: Ved avbestilling senere enn 2 virkedager før levering/selskap faktureres 50 % av ordresum. Begrensing for hvor langt frem i tid man kan reservere – 12 måneder. Ønsker reservasjon lenger frem i tid ta kontakt med serveringsstedet på e-post.

Tillegg: Ved oppdekking til selskap utenfor kafeens normale åpningstid, kommer det et tillegg i prisen: 750,- pr time, pr ansatt som er på jobb.

Bestiller er ansvarlig for at rommet tilbakestilles til originalt oppsett, med mindre annet er avtalt med Sit Kafe. Rommet skal forlates i samme stand som når du kom. Bestiller er ansvarlig for at rommet brukes i tråd med tillatelsen som er gitt. Bestiller eller navngitt bruker i bestillingen, er ansvarlig for at rommet benyttes i henhold til avtale. Det er ikke tillat å gjøre endringer på AV-utstyr eller datautstyr på rommet ut over normal bruk. Maksimalt antall personer tillatt i et rom skal ikke overstiges.