Nedre Berg studentby

Nedre Berg studentby ligger i et villaområde like ved NTNU Gløshaugen. Her er det romslige leiligheter for to studenter som deler kjøkken og bad, eller for par uten barn.

Nedre Berg studentby
Nedre Berg studentby består av koselige trehus.

Beboerinformasjon

Internett

Internett er inkludert i husleien.

Les mer om Internett i Sit

Avfallshåndtering

Avfallsstasjonene på Nedre Berg studentby finner du ved Lars Onsagers veg 7 og 10. Har du behov for å fjerne større gjenstander, send en forespørsel til [email protected].

Bod

Det er bod i alle leilighetene og kollektivene. I tillegg er det en stor felles bod i kjelleren i Lars Onsagers veg 10.

Parkering

Du kan leie parkeringsplass på Nedre Berg studentby. Du søker om parkeringsplass på nettet. Parkering andre steder på studentbyen er ikke tillatt.

Søk om parkering
Prisliste

Sykkelparkering

Det er to boder for sykler ved trappen i første etasje. Husnøkkelen din passer til bodene. Din sykkel må merkes med gyldig sykkeloblat. Kontakt Sit Boligs resepsjon i Frode Rinnans veg 1 for sykkeloblat.

Vaskeri

Vaskeriet finner du i kjelleren i Lars Onsagers veg 10. Vaskeriet er åpent kl. 08.00–22.00. Du bruker vaskekortet ditt for å åpne døren.

Bruk av vaskeriene

Skader, feil og mangler

Ønsker du å kontakte din vaktmester eller har behov for å varsle om teknisk feil i boligen, benyttes et eget skjema. Logg inn på hybel.sit.no og velg «Kontakt vaktmester» fra menyen.

Renhold

Les mer om renhold

Flytte, bytte, fremleie

Les mer om flytting mellom studentbyer og -boliger, og muligheten til å fremleie boligen din hvis du skal studere utenbys en periode eller avtjene verneplikt.

Tjenester og gebyrer

Oversikt over tilleggstjenester og gebyrer

Utfordringer i hverdagen

Opplever du utfordringer ved å bo i kollektiv? Er det vanskelig å samarbeide med naboen? Er du bekymret for noen du bor sammen med? Ta kontakt på [email protected], så hjelper vi deg.