Ditt studiested er satt til .
Bytt studiested: Trondheim Gjøvik Ålesund

Klostergata 56 studentboliger

Klostergata 56 ligger flott til på Øya, og består av tre like bygg med totalt ni sjumannskollektiver.

Klostergata 56
Studentboligene ligger i gangavstand til campus Gløshaugen, Øya og Kalvskinnet.

Beboerinformasjon

Post

Postkassene finner du på utsiden av bygget, ved oppgang C.

Internett

Internett leveres av NTNU og er inkludert i husleien. Det er ikke trådløst, så du trenger egen nettverkskabel. Vær oppmerksom på at bruk av internett i studentbolig er underlagt NTNUs IT-reglement og at alle henvendelser rettes til NTNUs Orakeltjeneste. Det er også begrensninger på mengden datatrafikk.

TV

Det finnes uttak for kabel-TV i alle boligene. Du må selv sørge for å betale lisens.

Avfallshåndtering

Avfallsstasjon for restavfall finner du utenfor oppgang B og C ut mot Klostergata. Avfallsstasjon for papir, papp, plast, glass og metall finner du ved Klostergata 29. Har du behov for å fjerne større gjenstander, send en forespørsel til bolig@sit.no.

Bod

Det er fellesboder i kjelleren under oppgang C. Husnøkkel passer til boden, og døra inn til bodområdet. Husk å merke alt i fellesboden på en skikkelig måte, for å unngå at det blir fjernet under ryddeaksjoner.

Parkering

Det er mulig å leie parkeringsplass i Klostergata 56.

Søk om parkeringsplass
Prisliste for tilleggstjenester og gebyrer

Sykkelparkering

Det er utvendig sykkelparkering i Klostergata 56. Din sykkel må merkes med gyldig sykkeloblat. Kontakt SiT Boligs resepsjon i Frode Rinnans veg 1 for sykkeloblat.

Skader, feil og mangler

Ønsker du å kontakte din vaktmester eller har behov for å varsle om teknisk feil i boligen, benyttes et eget skjema. Logg inn på www.boligtorget.no/sit og velg «Melde feil» fra menyen.

Renhold

Les mer om renhold

Flytte, bytte, fremleie

Les mer om flytting mellom studentbyer og -boliger, og muligheten til å fremleie boligen din hvis du skal studere utenbys en periode eller avtjene verneplikt.

Tjenester og gebyrer

Oversikt over tilleggstjenester og gebyrer

Utfordringer i hverdagen

Opplever du utfordringer ved å bo i kollektiv? Er det vanskelig å samarbeide med naboen? Er du bekymret for noen du bor sammen med? Ta kontakt på bomiljo@sit.no, så hjelper vi deg.