Ditt studiested er satt til .
Bytt studiested: Trondheim Gjøvik Ålesund

Klostergata 18 studentboliger

Klostergata 18 er en gammel, flott bygård som ble fullstendig rehabilitert i perioden 1990–91. Studentersamfundet og NTNU Gløshaugen ligger like i nærheten, og du har gangavstand til sentrum, Øya og Kalvskinnet.

Klostergata 18, fasade
Fra bakgården har du utsikt over Nidelva, Marinen og Nidarosdomen.

Beboerinformasjon

Internett

Internett leveres av NTNU og er inkludert i husleien. Det er ikke trådløst, så du trenger egen nettverkskabel. Vær oppmerksom på at bruk av internett i studentbolig er underlagt NTNUs IT-reglement og at alle henvendelser rettes til NTNUs Orakeltjeneste. Det er også begrensninger på mengden datatrafikk.

TV

Det finnes uttak for kabel-TV i alle boligene. Du må selv sørge for å betale lisens.

Avfallshåndtering

Avfallsstasjon for restavfall finner du utenfor bygningen. Nærmeste miljøstasjon for papp, papir, plast, glass og metall ligger ved Klostergata 29.

Har du behov for å fjerne større gjenstander, send en forespørsel til bolig@sit.no.

Bod

Du har tilgang til egen bod i kjelleren. Husnøkkel passer til bod og inngangsdør til bodområdet.

Parkering

Det er noe få parkeringsplasser tilknyttet Klostergata 18. Du kan søke om parkeringsplass på nett. Det er også mulig å søke SiT Bolig om å få leie parkeringsplass i parkeringskjelleren i Singsakerbakken 4 B, eller fast utendørs parkeringsplass på Nedre Singsakerslette studentby.

Søk om parkeringsplass
Prisliste for tilleggstjenester og gebyrer

Sykkelparkering

Det er utvendig sykkelparkering i Klostergata 18.

Pass på at sykkelen er merket med gyldig sykkeloblat. Oblat får du i SiT Boligs resepsjon.

Vaskeri

Vaskeriet ligger i kjelleren på Singsakerbakken 2 C (Lucaskvartalet). Du bruker vaskerikortet ditt for å få tilgang til vaskeriet, og for å betjene maskinene. Vaskeriet er åpent mellom kl. 08.00–22.00.

Bruk av vaskeriene

Skader, feil og mangler

Ønsker du å kontakte din vaktmester eller har behov for å varsle om teknisk feil i boligen, benyttes et eget skjema. Logg inn på www.boligtorget.no/sit og velg «Melde feil» fra menyen.

Renhold

Les mer om renhold

Flytte, bytte, fremleie

Les mer om flytting mellom studentbyer og -boliger, og muligheten til å fremleie boligen din hvis du skal studere utenbys en periode eller avtjene verneplikt.

Tjenester og gebyrer

Oversikt over tilleggstjenester og gebyrer

Utfordringer i hverdagen

Opplever du utfordringer ved å bo i kollektiv? Er det vanskelig å samarbeide med naboen? Er du bekymret for noen du bor sammen med? Ta kontakt på bomiljo@sit.no, så hjelper vi deg.