Klostergata 18 studentboliger

Klostergata 18 er en gammel, flott bygård som ble fullstendig rehabilitert i perioden 1990–91. Studentersamfundet og NTNU Gløshaugen ligger like i nærheten, og du har gangavstand til sentrum, Øya og Kalvskinnet.

Klostergata 18, fasade
Fra bakgården har du utsikt over Nidelva, Marinen og Nidarosdomen.

Beboerinformasjon

Internett

Internett er inkludert i husleien. Det er ikke trådløst, så du trenger egen nettverkskabel.

Avfallshåndtering

Avfallsstasjon for restavfall finner du utenfor bygningen. Nærmeste miljøstasjon for papp, papir, plast, glass og metall ligger ved Klostergata 29.

Har du behov for å fjerne større gjenstander, send en forespørsel til bolig@sit.no.

Bod

Du har tilgang til egen bod i kjelleren. Husnøkkel passer til bod og inngangsdør til bodområdet.

Parkering

Det er noe få parkeringsplasser tilknyttet Klostergata 18. Du kan søke om parkeringsplass på nett. Det er også mulig å søke Sit Bolig om å få leie parkeringsplass i parkeringskjelleren i Singsakerbakken 4 B, eller fast utendørs parkeringsplass på Nedre Singsakerslette studentby.

Søk om parkeringsplass
Prisliste for tilleggstjenester og gebyrer

Sykkelparkering

Det er utvendig sykkelparkering i Klostergata 18.

Pass på at sykkelen er merket med gyldig sykkeloblat. Oblat får du i Sit Boligs resepsjon.

Vaskeri

Vaskeriet ligger i kjelleren på Singsakerbakken 2 C (Lucaskvartalet). Du bruker vaskerikortet ditt for å få tilgang til vaskeriet, og for å betjene maskinene. Vaskeriet er åpent mellom kl. 08.00–22.00.

Bruk av vaskeriene

Skader, feil og mangler

Ønsker du å kontakte din vaktmester eller har behov for å varsle om teknisk feil i boligen, benyttes et eget skjema. Logg inn på hybel.sit.no og velg «Kontakt vaktmester» fra menyen.

Renhold

Les mer om renhold

Flytte, bytte, fremleie

Les mer om flytting mellom studentbyer og -boliger, og muligheten til å fremleie boligen din hvis du skal studere utenbys en periode eller avtjene verneplikt.

Tjenester og gebyrer

Oversikt over tilleggstjenester og gebyrer

Utfordringer i hverdagen

Opplever du utfordringer ved å bo i kollektiv? Er det vanskelig å samarbeide med naboen? Er du bekymret for noen du bor sammen med? Ta kontakt på bomiljo@sit.no, så hjelper vi deg.