Frode Rinnans veg studentby

NTNUs campus på Moholt ligger 5 min unna. Det er gang- og sykkelavstand til NTNU Dragvoll og Gløshaugen, samt direkte bussforbindelse til DMMH.


I Frode Rinnans veg deler to studenter kjøkken og bad. De lave husene med torvtak gir et hjemmekoselig preg.

Beboerinformasjon

Post

Postkassene er plassert ved «tunellene» gjennom byggene.

Internett

Internett er inkludert i husleien.

Les mer om Internett i Sit

Avfallshåndtering

Avfallsstasjoner finner du på den store parkeringsplassen ved Brøsetvegen 159 B, og Frode Rinnans veg 101. Det er miljøstasjon for farlig avfall og glass og metall på parkeringsplassen ved Bregnevegen 65 på Moholt studentby.

Har du behov for å fjerne større gjenstander, tar du kontakt med vaktmester ved å logge deg på hybel.sit.no og velge "Kontakt vaktmester" fra menyen.

Bod

Alle kollektivene har tilgang til egen bod. Disse har inngang fra «tunellene», eller endene av bygningene. Husnøkkelen går også til disse bodene.

Det er ikke tillatt å lagre eiendeler i felleområdet utenfor egen bod. Disse fjernes og kastes uten varsel.

Parkering

Det er et begrenset antall regulerte parkeringsplasser tilgjengelige (se kart). Som beboer kan du søke om å leie parekringsplass på Moholtområdet. Parkering skal kun skje på anvist sted. Du risikerer bot fra Trondheim Parkering dersom du parkerer langs veien eller i oppkjørslene.

Les mer om parkering

Sykkelparkering

Sykler kan oppbevares i sykkelstativ mellom byggene. Sykler kan lagres i egen bod, men ikke i fellesområdene innendørs. Din sykkel må merkes med gyldig sykkeloblat. Kontakt Sit Boligs resepsjon i Frode Rinnans veg 1 eller husvertene for sykkeloblat.

Vaskeri

Vaskeriet ligger i Moholt allmenning 10 på Moholt studentby.

Les mer om bruk av vaskeriene

Skader, feil og mangler

Ønsker du å kontakte din vaktmester eller har behov for å varsle om teknisk feil i boligen, benyttes et eget skjema. Gå til bolig.sit.no, logg inn på Min side og velg Kontakt oss - Kontakt vaktmester.

Renhold

Les mer om renhold

Flytte, bytte, fremleie

Les mer om flytting mellom studentbyer og -boliger, og muligheten til å fremleie boligen din

Tjenester og gebyrer

Oversikt over tilleggstjenester og gebyrer

Utfordringer i hverdagen

Opplever du utfordringer ved å bo i kollektiv? Er det vanskelig å samarbeide med naboen? Er du bekymret for noen du bor sammen med? Ta kontakt på [email protected], så hjelper vi deg.

Studenthuset Loftet på Moholt allmenning

Midt i hjertet av Moholt studentby, i Moholt allmenning 1, ligger studenthuset Loftet. Der kan du sitte og lese på dagtid, spille bordtennis og brettspill, delta på quiz og filmkvelder, gå på konserter, og bli kjent med naboene dine og andre studenter. Loftet drives av Sits husverter, og de hjelper deg gjerne hvis det er noe du lurer på.

Har du en studentforening eller vennegjeng som ønsker å arrangere noe på Loftet, er det fullt mulig, så lenge det er i tråd med retningslinjene for bruk av huset. Først og fremst vil det si at arrangementet skal være åpent for alle studenter, og at det skal være politisk og religiøst nøytralt. Husvertene er alltid til stede når Loftet er i bruk. Send en e-post til [email protected] for mer informasjon.

Åpningstider og annen informasjon om Loftet finner du her.
Du kan også holde deg oppdatert på hva som skjer på Loftet på Instagram @sitloftet og følg gjerne Loftet på Facebook.