Flytte ut

Oppsigelse og utflytting

  • Du har minimum to måneders oppsigelsestid. Det beregnes fra datoen du sier opp til samme dato to måneder etterpå, du kan også velge en dato lengre frem i tid hvis det er ønskelig. Du sier opp på "Min side" på bolig.sit.no
  • Siste faktura blir beregnet for akkurat det antallet dager kontrakten din er gyldig.
  • Lever tilbake nøkler og vaskerikort senest kl. 8.00 dagen etter kontraktens slutt. Kommer du for å levere nøkkel utenom åpningstid, legger du den i luken i veggen ved inngangen til resepsjonen.
  • Depositumet ditt tilbakebetales tidligst i midten av måneden etter kontraktsavslutning.

Renholdssjekk etter utflytting

Når du flytter ut fra din Sit-bolig vil vi sjekke hybelen og fellesarealer/leiligheten etter utflytting. Hvis det ikke er skikkelig rengjort, vil Sit foreta den nødvendige rengjøringen, og du som har flyttet ut blir belastet for dette, i henhold til gjeldende prisliste.

Les mer om renhold og sjekkliste for rengjøring

Booking av obligatorisk renholdssjekk ved utflytting

For at du skal vite hva Sit forventer av renhold før utflytting, foretar vi en obligatorisk utflyttingssjekk sammen med deg. Denne sjekken er gratis og utføres på hverdager mellom kl. 09.00 og 15.00. Du booker utflyttingssjekk fra Min side på bolig.sit.no når du sier opp boligen din. 

Slik foregår en renholdssjekk

  • Du tømmer for eiendeler eller plasserer de midt i rommet og vasker boligen før vi kommer
  • Sammen går vi gjennom boligen og blir enig om hva som er bra og om noe eventuelt må utbedres. Dersom noe ikke blir godkjent får du muligheten til å rette det opp der og da, som igjen kan bety at du kan slippe å betale for ekstra rengjøring etter utflytting.
  • Er renholdet av boligen godkjent så kan du levere nøklene til oss og flytte ut
  • Etter utflyttingsjekken får du en skriftlig rapport på e-post hvor det står om alt er i orden eller om noe må utbedres 

Flytter du derimot uten å ha gjort skikkelig rent, vil vi sørge for tilstrekkelig renhold, og du må betale for jobben.