Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Artikler>
  3. Prøv dans - en svettefest med høy smilepuls

Prøv dans - en svettefest med høy smilepuls

Når du danser glemmer du faktisk helt at du er sliten, humøret stiger i takt med pulsen – og dette er bare gøy!

Publisert Oppdatert
Foto: Sit ved Øystein Hermstad

Hvis du ikke har danset eller gått på dansetimer tidligere så kan terskelen for å melde seg på en dansetime oppleves som ganske høy. Mange tenker at dansetimer er «for vanskelig» og er redde for å dumme seg ut. Men hva så om du gjorde det steget feil eller falt litt ut av takten? Ingen bryr seg om hva du gjør! Det viktigste er å prøve seg frem og slå fra deg tankene om hvordan du ser ut. Tenk heller på alle de positive effektene dansetimer kan gi deg; frihet til å slå seg løs, endorfiner, energi, forbedret utholdenhet og koordinasjon.

Våre dansetimer kan beskrives som en svettefest med høy smilepuls. Så hvis du ikke har prøvd de før, er dette noe du definitivt burde teste ut!

Dansetimer som utfordrer din koordinasjon og utholdenhet

Våre dansetimer er delt opp i blokkbaserte trinntimer på step (StepMoves), og sang-for-sang på gulv (Beatz). De blokkbaserte timene utfordrer både koordinasjon og utholdenhet – i tillegg til å by på litt hjernetrim – da flere ulike trinn bygges sammen til lengre koreografier. Instruktøren guider deg gjennom hver del slik at du er kontinuerlig i bevegelse, og plutselig danser du rundt stepkassen til en fet finalelåt.

Foto: Sit ved Øystein Hermstad

Sang-for-sang-timene er perfekt for deg som ønsker en real dansefest med enklere trinn, og du vil oppleve mange ulike stilarter og sjangre i løpet av en time. Du finner alt fra house, funk, reggaeton, bollywood, hiphop, rock, rave, pop, jive, latino m.m. – og det er så klart rom for å legge på sin egen stil og bare «føle» musikken!

Se våre dansetimer

Foto: Sit ved Øystein Hermstad

Instruktører med danseglede

Våre danseinstruktører er de instruktørene med bredest smil – og det igjennom hele økten! På våre dansetimer er ALT lov – vi kan love deg «guilty pleasure-låter» på rad og rekke, samt en rekke «signaturmoves» som får deg til å trekke på smilebåndet.

lasting