Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Artikler>
  3. Millionavtale mellom Samfundet og Sit

Millionavtale mellom Samfundet og Sit

Sit bidrar tungt i realiseringen av nybygget ved Samfundet.

  • Bjørn Tore Hals
    Kommunikasjonsansvarlig
Publisert Oppdatert
Sit er en ideell organisasjon som jobber til det beste for studentene. Her viser Lisbeth Glørstad Aspaas og Astri Elgethun hvor kort vei det er fra nybygget og til Gløshaugen. Foto: - Sit/Kristian Thorsen

Med den siste avtalen som mandag kveld ble signert, har Sit bidratt med til sammen 75 millioner kroner.

Til det beste for studentene

Av totalsummen kommer 45 millioner kroner som følge av vedtak i Velferdstinget, som bestemmer hvordan bruk av semesteravgilten til studentene i Gjøvik, Ålesund og Trondheim.

Monica Rolfsen(t.v), leder av finansstyret hos Samfundet, kunne stolt vise frem nybygget som, hvis alt går etter planen, står ferdig til studiestart i år.

- Sit er en ideell organisasjon som jobber til beste for studentene. Samfundet er på mange måter hjertet i studentfrivilligheten, og en institusjon i Trondheim. Vi er svært glade for å kunne bidra til realiseringen av nybygget ved Samfundet, sier adm.dir. Lisbeth Glørstad Aspås i Sit.

Navnet symboliserer det gode forholdet

Tilbygget til Studentersamfundet, populært kalt "Nybygg", har vært et langvarig ønske, som endelig er i ferd med å bli realisert. Sit er blant samarbeidspartnerne som har vært med helt fra starten.

Samfundet vil takke for den varige støtten ved å gi en av de nye scenene i Nybygget - Blackbox - et navn som fra åpningen 15. august symboliserer det gode forholdet Sit har til studentene og Studentersamfundet.

Konstituert administrerende direktør i Sit, Lisbeth Glørstad Aspaas(t.h) og leder av Samfundet Astri Elgethun (t.v.) signerte avtalen mandag kveld.
Etter signeringen ble det en omvisning i hele "nybygget", deriblant opp på taket. Her fikk de fremmøtte se en flott utsikt over et annet stort investeringsprosjekt for Sit - selveste Helgasetr som nærmer seg ferdigstilt
lasting