Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Artikler>
  3. Kondisjonstimer - en lykkepille på kort og lang sikt

Kondisjonstimer - en lykkepille på kort og lang sikt

Å trene hjertet ditt er det viktigste du kan gjøre med tanke på helsegevinst – vi anbefaler derfor å legge inn noen økter i uka der fokuset er høyere hjertefrekvens.

Publisert Oppdatert
Foto: Sit ved Øystein Hermstad

Kondisjonstrening frigjør også energi, gir en økt lykkefølelse og forebygger stress. Ja, fordelene med kondisjonsøkter er mange – det vet vi. Men, se så lite det betyr når du sitter inne og kjenner på den uutholdelige tanken på at nå skal du gjennomføre en intervalløkt på egenhånd – og det utendørs i pissregnet. Ja, da frister ikke tanken på å løpe i det heletatt!
I disse situasjonene kan våre kondisjonstimer være det som gjør at du trosser dørstokkmila og gjennomfører en kondisjonsøkt. For våre kondisjonstimer består ikke bare av løpeøkter – det finnes heldigvis mange flere måter å trene kondisjon på!

Foto: Sit ved Øystein Hermstad

Et skreddersydd opplegg, sammen med instruktør = effektiv trening

Våre kondisjonstimer består av trinn på step eller gulv i takt til musikk (også kalt aerobic). Instruktørene våre bruker mye tid på å analysere musikk og sette de perfekte trinnene til hver låt. Her føler du musikken gjennom bevegelsene!

Vi tilbyr både intervallbaserte kondisjonstimer, der du veksler mellom moderat og høy puls i en gitt tid, og kondisjonstimer med mer kontinuerlig arbeid over lengre tid.

Uansett hvilken time du velger har du mulighet til å ta deg skikkelig ut og virkelig kjenne på pulsen.

Se våre kondisjonstimer

Hvorfor løpe alene, når du kan løpe sammen med andre, men likevel få en økt tilpasset deg selv og dine forutsetninger?

For deg som liker å løpe, så tilbyr vi også kondisjonstimer på mølle. Disse timene finner du på Gløshaugen idrettsbygg.

Mølletimene våre består av ulike intervallbaserte økter; alt fra helt korte drag på 30sekunder, opp til lengre intervall på 4 minutter. Du finner garantert en økt som passer dine løpepreferanser.

Foto: Sit ved Øystein Hermstad

Mølleinstruktørene er opptatt av hver enkelt sin innsats og ytelse. Det har ingen betydning om du løper 10km/t eller 16km/t, dette styrer du helt selv. Uansett, det vil være vanskelig å la være å pushe seg selv når instruktøren fyrer på favorittlåten og ber deg la beina gå!

lasting