Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Artikler>
  3. Engasjer deg i studentfrivilligheten!

Engasjer deg i studentfrivilligheten!

Visste du at 4 av 10 studenter er frivillige i en forening?

Publisert Oppdatert

Engasjerte studenter setter sitt merke på byen og campus, og du er selvsagt velkommen til å delta!

Det er mange fordeler med å være en del av frivilligheten, her er noen av dem:

Like barn leker best!

Å være med i frivilligheten er en enkel måte å bli kjent med andre som har de samme interessene som deg selv. Du kan både finne gode samarbeidspartnere, og du kan få venner for livet!

Et avbrekk fra en hektisk studiehverdag!

Studiene dine er viktige, men det er også viktig å gjøre andre ting. Engasjer deg for å skape en god studietid for deg selv og dine nye nærmeste!

Det ser bra ut på CVn!

Med verv i frivilligheten viser du at du har stort engasjement og mye energi! Dette ser bra ut på CVn og kan bidra til at du blir en mer attraktiv kandidat på jobbmarkedet etter endte studier.

Det er rett og slett gøy!

Til slutt – å være med i frivilligheten er en utrolig morsom opplevelse som du vil ta med deg for resten av livet.

Er du usikker på hvilke linjeforeninger som finnes eller hvilke som kan passe for deg? Vi har laget en oversikt over ulike studentforeninger i Trondheim. Noen foreninger har søknadsfrister og opptak, mens hos andre kan du møte opp ved første anledning og bli en del av gjengen med det samme. Det de alle har til felles er at de vil bli kjent med nettopp deg!

Dette året har så langt vært annerledes og det kan derfor være fint å finne seg en trygg og sosial base blant andre med de samme interessene som deg selv – enten det er som kokk på Studentersamfundet, hobbygartner hos Trondheim studenthage eller som sanger i kor.

lasting