Hopp til innholdHopp til søk
 1. Hjem>
 2. Artikler>
 3. Dette er de nominerte - nå kan du stemme på din favoritt!

Dette er de nominerte - nå kan du stemme på din favoritt!

Lørdag 13. april 2024 arrangeres årets galla for studentfrivilligheten i Ålesund. Nå kan din forening stemme!

 • Kommunikasjonsrådgiver
Publisert Oppdatert
Finner du noen du kjenner? Sjekk alle de nominerte i denne saken. Vi i Sit heier på frivilligheten, og på dere! Foto: Privat/kollasj

Nominasjonene til de seks ulike prisene som skal deles ut er klare. Din forening/organisasjon kan nå stemme på deres favoritter!

NB! Frist for å avgi stemmer: 10. april 2024

Fra 22.03 til 10.04 kan din forening/organisasjon gå inn og stemme frem deres favoritter blant de nominerte til årets frivillighetspriser:

 • Det er kun foreningen/organisasjonen som kan stemme, ikke enkeltpersoner.
 • Det må innad i foreningen/organisasjonen avgjøres hvordan, og til hvem stemmene skal fordeles.
 • Hver forening og organisasjon får tre stemmer per priskategori. Dere kan velge å gi alle tre stemmer til én kandidat i den gjeldende kategorien, eller fordele de utover flere kandidater. 
 • Det er ikke mulig å stemme på egen organisasjon/forening til prisene “Årets Organisasjon”, “Årets Linjeforening” og “Årets Arrangement”.
 • For å forhindre juks, må hver forening/organisasjon oppgi sin forenings e-post når stemmene avgis. Dette kontrolleres.
 • Hver forening og organisasjon kan kun logge seg inn 1 gang for å stemme. Det er ikke mulig å logge inn igjen og endre svaret i etterkant.

Nå er nominasjonene klare, og de nominerte er:

Årets nykommer

Prisen «Årets nykommer» deles ut til en person eller gruppe som har debutert i studentfrivilligheten i Ålesund i løpet av året (15. april 2023-15. mars 2024), og latt seg bemerke ved å gjøre en positiv forskjell for studentene ved Campus Ålesund.

Dette er de nominerte til Årets nykommer (Bla i bildekarusellen under)

Elle Kalstad (Studentparlamentet) Elle ble med i Studentparlamentet i år, og det er hennes første engasjement i studentfrivilligheten. Hun er med på alle aktivitetene til Studentparlamentet, og er alltid åpen for mange nye ideer. Hun er veldig hyggelig, og inkluderende med alle hun møter.

Årets gledesspreder

Prisen «Årets gledesspreder» deles ut til en frivillig som alltid sprer glede, positivt humør, løfter stemninga i rommet og er motiverende av natur, til glede for studentfrivilligheten. Foreningen eller organisasjonen ville ikke vært den samme uten denne personen.

Dette er de nominerte til Årets gledesspreder (Bla i bildekarusellen under)

Ane Hagen (NTNUI Ålesund dans) Ane Hagen nomineres, på grunnlag av at hun alltid går bort til alle som står på stand og sprer glede uavhengig hvem som står på stand.

Årets frivillige

Prisen for «Årets frivillige» deles ut til en person som har lagt ned en ekstraordinær innsats for å forbedre studentfrivilligheten i Ålesund.

Dette er de nominerte til Årets frivillige (Bla i bildekarusellen under)

Albertine Flem Rogne (ÅSS) Der er umulig å ikke legge merke til Albertine på fest der hun alltid sørger for alt fra praktisk informasjon, leker og at taler blir hørt. Albertine aka "Albert" er selve definisjonen på en sterk og selvstendig kvinne. Med et helt rått pågangsmot og en bunnsolid psyke er Albertine en helt fantastisk ressurs, ikke bare for ÅSS og SIT, men også for alle andre organisasjoner og linjeforeninger på skolen. Hun legger ned mange timer med arbeid hver uke for at driften av studentbaren på Sundebygget skal være så bra som mulig for studentene, samtidig som hun er en ildsjel i ÅSS som stiller opp og hjelper til med alt! Albertine har mye erfaring innenfor frivilligheten, og er en av disse personen man nesten alltid blir henvist til dersom man lurer på noe. Denne helt råe dama er også veldig omsorgsfull og passer på alle rundt seg og tar ansvar dersom noe skulle skje eller noen trenger hjelp til noe.

Årets arrangement

Prisen for «Årets arrangement» deles ut til en arrangør av et lite eller stort hovedarrangement, som har vært godt planlagt og gjennomført (15. april 2023 – 15. mars 2024). Arrangementet har vekket gode følelser og vært meningsfullt for studentene som har deltatt.

Arrangementet treffer også særlig godt på ett eller flere av punktene under:

 • Arrangementet er nytenkende
 • Arrangementet har lav terskel for å delta, og oppleves inkluderende
 • Arrangementet er tilgjengelig og åpent for alle

Dette er de nominerte til Årets arrangement (Bla i bildekarusellen under)

Gründer Lounge Jeg ønsker å nominere Grunder Lounge til årets arrangement. Svært spennende foredragsholdere, og en lærerik kveld! Åpent for alle, og en rimelig pris ut fra hva som var inkludert for kvelden. Absolutt er arrangement som er åpent for alle hvor underholdningen er både interessant, spennende og morsom - dette fordi prosjektteamet jobber på og prøver å finne foredragsholdere som akkurat treffer disse kategoriene. Samtidig er det et arrangement som ikke koster så mye ettersom man får en helt nydelig middag i tillegg til en underholdende kveld.

Årets organisasjon

Prisen for «Årets organisasjon» deles ut til en organisasjon som har virket spesielt samlende og inkluderende for studentene på tvers av studieretninger, og har arrangert og lagt til rette for sosiale sammenkomster basert på felles interesser. Organisasjonen er også særlig god på ett eller flere av punktene under:

 • Kontinuitet i arbeidet rundt arrangementene i regi av organisasjonen
 • Synlighet og tydelighet omkring organisasjonens interesser
 • Har hatt utvikling og fremgang
 • Bidrar positivt til studentfrivilligheten i Ålesund
 • Er inkluderende ovenfor nye og gamle medlemmer

Dette er de nominerte til Årets organisasjon (Bla i bildekarusellen under)

Næringslivsutvalget - NLU NLU er en organisasjon som jobber for å knytte studenter ved NTNU Ålesund tettere med næringslivet. I løpet av året har NLU arrangert en rekke arrangementer, som er åpne for alle studenter, men også rettet mot mer spesifikke linjer. Hvert mindre arrangement rettes mot en ny målgruppe, slik at når skoleåret er over vil majoriteten av studentene ha hatt muligheten til å delta på noe som er relevant for dem. Næringslivsdagen og kvelden er NLU sitt største prosjekt, og her er alle studenter velkomne. Alt i alt er NLU en organisasjon som aktivt jobber gjennom hele semesteret for å skape muligheter for medstudenter, både underveis og etter endt studietid. Organisasjonen jobber også for å samarbeide med andre organisasjoner for å treffe enda flere studenter, og bidra til mer samhold i frivilligheten.

Årets linjeforening

Prisen for «Årets linjeforening» deles ut til en linjeforening som har inspirert, engasjert, eller på andre måter bidratt sterkt for å lage faglige eller sosiale møteplasser for sine medlemmer. Foreningen er også særlig god på ett eller flere av punktene under:

 • Kontinuitet i arbeidet i foreningen
 • Godt faglig og sosialt miljø
 • Synlighet og tydelighet ovenfor egne studenter, institutt og/eller eksterne samarbeidspartnere
 • Har hatt utvikling og fremgang
 • Bidrar positivt til studentfrivilligheten i Ålesund
 • Er inkluderende ovenfor nye og gamle medlemmer

Dette er de nominerte til Årets linjeforening (Bla i bildekarusellen under)

Aqua Tecta Jeg vil gjerne nominere Aqua Tecta til Årets Linjeforening. AT har virkelig vokst det siste året, med et nytt styre som virkelig har tatt tak. De har arrangert flere gode arrangementer det siste året, som bedpresser, fagkvelder, og ikke minst BM-dagen i Trondheim. Her fikk de også til et fint samarbeid med deres søsterforening i Trondheim, Tim&Shænko. De har også startet med lavterskelarrangementer som samler medlemmene i hverdagen, og gjør at vi kan bli kjent på tvers av linjene. F.eks: lavterskeltorsdag, hvor også undervisere har blitt med og fått bedre tilknytting til studentene, og idrettsdager i gymsalen. Veksten til Aqua Tecta går ikke ubemerket hen, og det synes jeg fortjener ekstra oppmerksomhet.
Stemmene telles opp, og vinneren av årets priser holdes hemmelig frem til gallaen 13. april.
Alle prisvinnerne annonseres og hedres på Frivillighetsgallaen 13. April.
Takk for nominasjonene og velkommen til Frivillighetsgalla 2024!
lasting