Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Artikler>
  3. Audhild Kvam slutter i Sit

Audhild Kvam slutter i Sit

Administrerende direktør Audhild Kvam forlater Sit for å tiltre stillingen som konsernsjef i Tensio.

  • Bjørn Tore Hals
    Kommunikasjonsansvarlig
Publisert Oppdatert
Audhild Kvam slutter i Sit
Audhild Kvam slutter i Sit

Audhild Kvam orienterte styret i Sit om beslutningen onsdag denne uka. Hun tiltrer ny stilling 1.mars. Kvam fortsetter som administrerende direktør i Sit inntil det er enighet om sluttdato.

Styret vil snarlig komme sammen for å planlegge prosessen med å finne Kvams etterfølger. Styreleder i Sit, Monja Lien Jakobsen, uttrykker først og fremst takknemlighet for Kvams periode hos Sit.

- Audhild har vært en eksepsjonell leder for Sit, med en klar visjon og et sterkt fokus på samarbeid, ikke minst med studentene. Vi er takknemlige for hennes utrettelige innsats og ønsker henne alt det beste i hennes nye rolle, sier Lien Jakobsen.


Årene i Sit har vært utrolig givende

Audhild Kvam

Audhild Kvam synes selv det har vært en vanskelig beslutning å forlate Sit etter snart seks år i direktør-stolen.

- Årene i Sit har vært utrolig givende, og jeg er stolt over å ha bidratt til organisasjonens utvikling og vår nye strategi. Jeg har blitt fantastisk glad i Sit sine medarbeidere, samfunnsoppdraget og ikke minst satt pris på et nært samarbeid med studentene. Selv om jeg nå tar fatt på nye utfordringer hos Tensio, vil jeg alltid følge Sit med stor interesse, sier Kvam.

lasting