Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Artikler>
  3. 5 tips for å senke skuldrene i påska

5 tips for å senke skuldrene i påska

Våre rådigvere gir deg 5 gode tips slik at du kan slappe av og nyte påskeferien din!

Publisert Oppdatert
Ingen påske er avhengig av hytte eller strålende skiføre for at du skal kunne senke skuldrene litt. Foto: Sit

Her har vi satt sammen noen tips til ting du kan gjøre for å slappe av og nyte ferien selv om du ikke kan reise noe sted:

1. Ta deg fri

Ferie er ikke noe du har gjort deg fortjent til, men noe du trenger! Tillat deg selv å ta ordentlig fri og fyll på med noe som gjør deg glad, som gjør at du slapper av eller som du lenge har hatt lyst til å ta deg tid til.

2. Små mål, god samvittighet

Skulle det være sånn at du ser at du trenger å få unna litt skolearbeid også i påsken så er det selvfølgelig helt greit. Lag deg noen små delmål, som å åpne boka, jobbe i ti minutter eller lese oppsummeringen til kapittel 4.

Og du? Skolearbeidet gjør seg enda bedre med en kopp kakao og litt Kvikk Lunsj!

3. Vår-velvære

Når vi først skal være hjemme kan vi jo investere litt tid i egen velvære som vi kanskje ikke alltid gidder å prioritere! Skift på senga, ta en liten rundvask og luft skikkelig gjennom i kollektivet, sett blomster på stuebordet, ta en ansiktsmaske – alt til digg musikk selvfølgelig.

4. Logg av

Det siste året har vært mye mer digitalt enn vi er vant med og det kan være godt for hodet å koble av i ferien. Logg av og les en god påskekrim, let etter vårtegn i nabolaget, test ut en ny middagsrett – eller kanskje det er på tide at du gjør ingen verdens ting? Sov lenge, lag deg en god frokost, nyt å ha fri <3

5. Trekk inn litt frisk luft

Frisk luft trenger ikke bety topptur, milevis med skritt eller høy puls! Naturen er ofte mer tilgjengelig enn vi tror, og turen kan gjøres gøy i tillegg. Lag deg en turbingo eller finn et sted du kan tenne bål (og hvis du ikke vet hvordan du ordner bål, hva med å lære seg det nå?) – vi har hørt at browniesappelsin er nydelig turmat! 

lasting