Treningstilbud

Sit har et spennende og variert treningstilbud:

Idrett treningstilbud

Treningsstudio

I treningsstudioene finner du alt du trenger av styrkeapparater, frivekter, manualer og kondisjonsapparater. På hvert senter er det egne avdelinger med matter, slynger og medisinballer. Alt ligger til rette for at du skal få gjennomført gode treningsøkter. Se video fra sentrene våre her, og les bruksreglene våre.

Viktig! Nå må du booke treningstid for å trene i våre egentreningsarealer. Les mer om hvordan du kan booke egentrening, samt regler for booking.  

Gruppetimer

Vi tilbyr et bredt spekter av gruppetimer. Her finner du garantert noe som passer deg og ditt ferdighetsnivå. Du kan velge mellom ulike spinningtimer, step, styrke med og uten utstyr, dans, yoga, bosu og mye mer. Les beskrivelser av de ulike timene her. Dyktige instruktører leder timene, og gir deg maksimalt utbytte av treninga. Les mer om hvordan du kan booke time på nett, samt regler for booking.  

Book gruppetime

Instruktørkurs

Vi trenger stadig nye, entusiastiske instruktører og arrangerer egne kurs for å utdanne spinning- og salinstruktører. Her publiseres påmelding og informasjon om kommende kurs. Spørsmål om instruktørkurs kan også sendes til trine.rishovd@sit.no

Yoga og yogakurs

Vi tilbyr yoga drop-in og yogakurs for våre medlemmer. Yogakursene er inndelt i to ulike nivåer og går en gang i uka, over flere uker. Yogakurs gir deg mulighet til å få en grundigere innføring i yogapraksisen. Les mer om timene og book plass på kurs her.

Yoga drop-in finner du i gruppetimeplanen.

Gratis treningsveiledning

På alle fem treningssentrene våre har du tilbud om gratis treningsveiledning. Utdannede veiledere kan hjelpe deg enten du har spørsmål om trening og kosthold, trenger inspirasjon, vil sette opp et treningsprogram, sjekke teknikk, eller bare trenger noen til å sikre deg på tunge løft. Treningsveilederne finner du i styrkerommet. Book treningsveiledning her, eller ta direkte kontakt med en ledig veileder. Varighet per time: 40 minutter. 

Personlig trener

Vi tilbyr personlig trener til studentvennlige priser. Vi har engasjerte og godt kvalifiserte PT-er som gjerne hjelper deg med å nå dine treningsmål. En personlig trener vil være med deg under hele treningsøkten og sørge for at du får best mulig utbytte av treningen. Du får et individuelt til passet treningsprogram, veiledning og oppfølging underveis, slik at du raskt oppnår resultater. En personlig trener passer like godt for nybegynnere som for erfarne.

Les mer om vårt PT-tilbud

Har du spørsmål rundt PT-tilbudet, ta kontakt med idrettsrådgiver Tore: tore.blokkum@sit.no

Klatring

Klatreveggen DragWall finner du på Dragvoll Idrettssenter. Veggen er 12 meter høy, og i klatrerommet er det plass til omtrent 20 personer om gangen. Her finnes det ruter for ethvert ferdighetsnivå. For å kunne klatre i DragWall må ha brattkort. Se priser for klatring. 

Vi har også et buldrerom på Idrettsbygget Gløshaugen som kan benyttes fritt av alle medlemmer.

Squash

På Dragvoll finner du tre squashbaner. Du reserverer bane på nettet. Racket og ball får du leie for en rimelig pris. Les mer om reglene for booking

Book en hall

Lyst å spille fotball eller kanonball med en vennegjeng? Hallene på Dragvoll og Gløshaugen kan reserveres i nettbookingen av alle med gyldig medlemskap. Les mer om regler for hallbooking, eller book hall nå.

Tren gratis hos andre studentsamskipnader

Som medlem hos oss har du mulighet til å gjestetrene hos andre studentsamskipnader i landet; Tromsø, Narvik, Oslo, Ås, Stavanger, Bergen, Kristiansand, Drammen, Vestfold og Sogndal.

Les mer om gjestetrening

NYHET: Barnepass

Student med barn? Sit Barn har Kulturverksted tre dager i uka på Moholt. Kulturverkstedet er åpent for alle barn i barnehagealder, eneste krav er at en foresatt er student. Barnet får her delta på ulike aktiviteter i et pedagogisk miljø, samtidig som du kan få deg en god treningsøkt i lokalene like ved. Kulturverkstedet koster 40 kr per time, inkl. mat.

  • Onsdag og torsdag: 17.00-20.00
  • Lørdag: 10.00-16.00

Husk å bestille plass på forhånd. Les mer om Kulturverkstedet her.

Samarbeid med idrettslag

Ved kjøp av medlemskap hos Sit får du rabatt ved innmelding i idrettslagene NTNUI og DMMHI. Medlemskontigenten til idrettslagene inngår i medlemskapet ved kjøp av hel- eller halvårskort.

NTNUI er NTNUs idrettslag. Med nesten 60 aktiviteter er NTNUI Norges største og mest allsidige idrettslag.

DMMHI (Dronning Mauds Minne Høgskoles Idrettslag) ble etablert i 2013. Idrettslaget ble stiftet av studentene selv, og har fotballag for dame og herre, håndball for dame, innebandy og egen turgruppe.

Treningsvenn-garanti

Ønsker du en treningspartner med samme fokus og mål som deg? Fyll ut dette skjemaet, og vi setter deg i kontakt med noen som ønsker å drive med samme type trening til samme tid og sted som deg. 

Dere får en gratis avtale med en treningsveileder om det er ønskelig.