Ditt studiested er satt til .
Bytt studiested: Trondheim Gjøvik Ålesund

Treningstilbud

Vi har et spennende og variert treningstilbud:

Idrett treningstilbud

Treningsstudio

I treningsstudioene finner du alt du trenger av styrkeapparater, manualer og kondisjonsapparater. På hvert senter er det egne avdelinger med matter, slynger og medisinballer. Alt ligger til rette for at du skal få gjennomført gode treningsøkter. Les mer om bruksreglene våre.

Gruppetimer

Vi tilbyr et bredt spekter av gruppetimer. Her finner du garantert noe som passer deg og ditt ferdighetsnivå. Du kan velge mellom ulike spinningtimer, step, styrke med og uten utstyr, dans, yoga, bosu og mye mer. Les beskrivelser av de ulike timene her. Dyktige instruktører leder timene, og gir deg maksimalt utbytte av treninga. Les mer om hvordan du kan booke time på nett, samt regler for booking.  

Book gruppetime her!

Instruktørkurs

Vi trenger stadig nye, entusiastiske instruktører og holder årlig egne kurs for å utdanne spinning- og salinstruktører. Se oversikt over kurs som holdes.

Yoga og yogakurs

Vi tilbyr yoga drop-in og yogakurs for våre medlemmer. Yogakursene er inndelt i to ulike nivåer og går en gang i uka, over flere uker. Yogakurs gir deg mulighet til å få en grundigere innføring i yogapraksisen. Les mer om timene og book plass på kurs her.

Gratis treningsveiledning

På alle fem treningssentrene våre har du tilbud om gratis treningsveiledning. Utdannede veiledere kan hjelpe deg enten du har spørsmål om trening og kosthold, trenger inspirasjon, vil sette opp et treningsprogram, sjekke teknikk, eller bare trenger noen til å sikre deg på tunge løft. Treningsveilederne finner du i styrkerommet. Ta direkte kontakt med en ledig veileder, eller forhåndsreserver en time i resepsjonen. Varighet per time: 40 minutter.

Har du spørsmål rundt treningsveiledning, ta kontakt med idrettsrådgiver Tore: tore.blokkum@sit.no 

Personlig trener

Vi tilbyr personlig trener til studentvennlige priser. Vi har engasjerte og godt kvalifiserte PT-er som gjerne hjelper deg med å nå dine treningsmål. En personlig trener vil være med deg under hele treningsøkten og sørge for at du får best mulig utbytte av treningen. Du får et individuelt til passet treningsprogram, veiledning og oppfølging underveis, slik at du raskt oppnår resultater. En personlig trener passer like godt for nybegynnere som for erfarne.

Les mer om vårt PT-tilbud

Har du spørsmål rundt PT-tilbudet, ta kontakt med idrettsrådgiver Tore: tore.blokkum@sit.no

Klatring

Klatreveggen DragWall finner du på Dragvoll Idrettssenter. Veggen er 12 meter høy, og i klatrerommet er det plass til omtrent 20 personer om gangen. Her finnes det ruter for ethvert ferdighetsnivå. For å kunne klatre i DragWall må ha brattkort. Se priser for klatring. 

Vi har også et buldrerom på Idrettsbygget Gløshaugen som kan benyttes fritt.

Squash

På Dragvoll finner du tre squashbaner. Du reserverer bane på nettet. Racket og ball får du leie for en rimelig pris.

Book en hall

Haller og saler på Dragvoll og Gløshaugen er mesteparten av tiden reservert til trening for ulike idrettslag, og til undervisning ved NTNU. På dagtid er det imidlertid mye ledig tid, hvor alle våre medlemmer står fritt til å ta i bruk hallene. På Dragvoll har du nå muligheten til å reservere hall på ledige tidspunkt. Les mer om hallbooking, eller book hall nå.

Tren gratis hos andre studentsamskipnader

Som medlem i Sit Idrett har du nå mulighet til å trene gratis hos åtte andre studentsamskipnader når du er på ferie, eller tilfeldige besøk. Gjestetrening betyr at studenter som er medlemmer av studentsamskipnadene i Tromsø, Trondheim, Oslo, Ås, Stavanger, Bergen, Agder, Vestfold og Buskerud kan trene gratis for en kortere periode hos de andre studentsamskipnadene.

Les mer om gjestetrening

Samarbeid med idrettslag

Ved kjøp av treningskort hos Sit får du rabatt ved innmelding i idrettslagene NTNUI og DMMHI. Medlemskontigenten til idrettslagene inngår i treningskortprisen.

NTNUI er NTNUs idrettslag. Med nesten 60 aktiviteter er NTNUI Norges største og mest allsidige idrettslag.

DMMHI (Dronning Mauds Minne Høgskoles Idrettslag) ble etablert i 2013. Idrettslaget ble stiftet av studentene selv, og har fotballag for dame og herre, håndball for dame, innebandy og egen turgruppe.