Trening for ansatte

Visste du at som ansatt i NTNU, DMMH, BI, Akademika og Sit har anledning til å kjøpe treningskort hos Sit Idrett?

Dette gir tilgang til å trene i våre fem treningssentre  (Moholt åpner 12.august) som ligger på DMMH, Dragvoll, Gløshaugen og Portalen (Nedre Elvehavn). Klikk her for prisoversikt.

Gruppetimer

I Idrettsbygget Gløshaugen og i Dragvoll Idrettssenter har vi et eget gruppetreningstilbud spesielt tilrettelagt for ansatte. Timene går rett etter arbeidstid, kl. 16.00. Til disse timene trenger man ikke å booke plass på forhånd. Det er bare å møte opp.

Beskrivelse av ansattimene

  • Mosjon i sal: Tradisjonell trening i stor sal. Løping, spenst, styrke og bevegelighet. Mandager og torsdager kl 16.00 i Armfeldtsalen på Gløshaugen.
  • Trening for ansatte: Trening til musikk i form av aerobic/step hvor halve timen er kondisjonstrening og halve timen er styrketrening. Disse finner du i bookingoversikten.

Du kan også benytte deg av alle de andre gruppetreningstimene som vi har hver uke. Les timebeskrivelser her, og meld deg på via nettbookingen.

Treningsveiledning

Ønsker du heller å trene for deg selv og vil ha et mer individuelt tilpasset treningsprogram? Da kan du bestille deg time hos en av våre treningsveiledere for å få oppsatt treningsprogram. Ta kontakt direkte med en av treningsveilederne i treningsstudio eller bestill time i resepsjonen.