Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Trening>
  3. Møt PT-teamet

PT-Team

Våre personlige trenere står klare til å hjelpe deg å nå dine mål! Her møter du noen av dem.

Carina N. Olsen

– Du har et liv utenom trening, sammen finner vi balanse. Som PT motiveres Carina av å gi deg verktøy slik at du kan bli selvstendig og oppleve mestringsglede i treningen din. Carina spesialiserer seg på styrketrening, baseøvelser, vektnedgang og ernæring. Utdanning & kurs AFPT: Personlig trener, kostholdsveileder, vektløfting og olympiske løft NTNU: Lektorutdanning i kroppsøving og idrettsfag (pågående) Du møter Carina i: PT-intro, PT-timer og PT-duo.

Are S. Trøan

– Også det umulige er mulig – vi må bare gi det litt tid. Med Are får du en imøtekommende PT som hjelper deg å ta ditt neste steg i treningen. Uansett om det er å komme i gang med trening eller å videreutvikle og utfordre deg selv, står Are klar for å støtte deg. Han er spesialist på å utvikle kondisjon og styrke, løpeteknikk og forskningsbasert treningsmetodikk. Utdanning & kurs NTNU: Bachelor i idrett, næring og helse NTNU: Master i Exercise Physiology and Sports Science Du møter Are i: PT-timer og PT-duo.

Ferdinand Schjerven

– Livet blir litt enklere gjennom å trene. Ferdinand er spesialist på styrketrening og muskelvekst. Han kan hjelpe deg med å komme i form og forbedre styrken din på en trygg måte. Sammen vil dere jobbe for at trening skal bli en naturlig del av din hverdag og en god vane som opprettholdes over tid. Utdanning & kurs SAFE Education Norge: PT-utdannelse SAFE Education Norge: powerlifting og weightlifting kurs Du møter Ferdinand i: PT-intro, PT-timer og PT-duo.