Hvorfor skal jeg velge Sit Trening?

Foto: Sit | Øystein Eugene Hermstad

Student i Trondheim? Vi har det beste treningstilbudet for studenter!

Vi i Sit er spesialister på studenter og har utviklet et skreddersydd treningstilbud for studiehverdagen din.

Som student er det greit å få mest mulig igjen for pengene dine! Et medlemskap hos oss er tilpasset studentlommeboken:

  • Student 12 mnd. binding koster fra 185,- per måned. Dette medlemskapet inkluderer medlemskap i studentidrettslaget (NTNUI/DMMHI).
  • Student uten binding koster fra 265,- per måned.

Kjøp medlemskap nå

I august og september får du også benytte deg av én gratis prøvetime hvis du ønsker å teste et av våre bemannede sentre før du kjøper deg et medlemskap. Ta kontakt med en av våre resepsjoner, så hjelper de deg med dette. 

Vi er studentenes treningssenter!

Kjøper du et medlemskap hos oss får du fri tilgang til våre fem, flotte og moderne treningsanlegg som ligger sentralt til i nærheten av campus og de største studentbyene. Tre av våre treningsanlegg er bemannet hele dagen; Gløshaugen, Solsiden og Dragvoll. I tillegg har vi to mindre, ubemannede treningssentre som ligger på Moholt studentby og på Dronning Mauds Minne høyskole.

 

Foto: Sit | Øystein Eugene Hermstad

På treningssentrene finner du frivekts- og egentreningsarealer, samt et område for kondisjonstrening – alt med det beste utstyret på markedet.

 

Et variert og bredt gruppetreningstilbud!

Er du glad i gruppetrening? Da har du noe å glede deg til! Vi har over 100 gruppetimer i uka og tilbyr noe for enhver smak. Vi tilbyr alt fra yoga- og dansetimer til styrke- og kondisjonstimer. Alle timene våre ledes av dyktige og energiske instruktører som har fokus på å spre treningsglede og gi deg den beste treningsopplevelsen.

Foto: Sit | Øystein Eugene Hermstad

Samarbeid med idrettslagene – finn det idrettslaget som passer deg!

 

Foto: Sit | Øystein Eugene Hermstad

Skal du studere på NTNU eller DMMH og har lyst til å være med i et idrettslag? Når du kjøper medlemskap hos oss er medlemskap hos NTNUI/DMMHI inkludert i prisen. Delta på over 60 aktiviteter og idretter – alt fra håndball, langrenn, volleyball, lacrosse og fotball til dans, fekting, klatring og Tae Kwon Do. Du vil garantert finne noe som passer deg!