Hvorfor burde jeg velge Sit Trening?

Foto: Sit | Øystein Eugene Hermstad

Student i Trondheim? Vi har det beste treningstilbudet for studenter!

Vi i Sit er spesialister på studenter og har utviklet et skreddersydd treningstilbud for studiehverdagen din.

Som student er det greit å få mest mulig igjen for pengene dine! Et medlemskap hos oss er tilpasset studentlommeboken:

  • Student 12 mnd. binding koster fra 185,- per måned. Dette medlemskapet inkluderer medlemskap i studentidrettslaget (NTNUI/DMMHI).
  • Student uten binding koster fra 265,- per måned.

Kjøp medlemskap nå

 

Vi er studentenes treningssenter!

Kjøper du et medlemskap hos oss får du fri tilgang til våre fem, flotte og moderne treningsanlegg som ligger sentralt til i nærheten av campus og de største studentbyene. Tre av våre treningsanlegg er bemannet hele dagen; Gløshaugen, Solsiden og Dragvoll. I tillegg har vi to mindre, ubemannede treningssentre som ligger på Moholt studentby og på Dronning Mauds Minne høyskole.

 

Foto: Sit | Øystein Eugene Hermstad

På treningssentrene finner du frivekts- og egentreningsarealer, samt et område for kondisjonstrening – alt med det beste utstyret på markedet.

 

Et variert og bredt gruppetreningstilbud!

Er du glad i gruppetrening? Da har du noe å glede deg til! Vi har over 100 gruppetimer i uka og tilbyr noe for enhver smak. Vi tilbyr alt fra yoga- og dansetimer til styrke- og kondisjonstimer. Alle timene våre ledes av dyktige og energiske instruktører som har fokus på å spre treningsglede og gi deg den beste treningsopplevelsen.

Foto: Sit | Øystein Eugene Hermstad

Samarbeid med idrettslagene – finn det idrettslaget som passer deg!

 

Foto: Sit | Øystein Eugene Hermstad

Skal du studere på NTNU eller DMMH og har lyst til å være med i et idrettslag? Når du kjøper medlemskap hos oss er medlemskap hos NTNUI/DMMHI inkludert i prisen. Delta på over 60 aktiviteter og idretter – alt fra håndball, langrenn, volleyball, lacrosse og fotball til dans, fekting, klatring og Tae Kwon Do. Du vil garantert finne noe som passer deg!