Stilken

Stilken

– fersk og smaksrik plantebasert mat, midt på campus!

Velkommen til Stilken!

Velkommen til Stilken for en digg og frisk, plantebasert lunsj laget på gode råvarer. Stilken er et pop up utsalg, og akkurat nå finner du den på Element-kantina på Realfagsbygget.

Åpningstider

Hver tirsdag til fredag fra klokka 11.30 til 13.30

Betaling

Hos Stilken betaler du enkelt med MittSit-appen!

Last ned MittSit-app i App Store

Last ned MittSit-app i Google Play

 

Bowls og varmrett

Du finner friske og digge, plantebaserte bowls og en ny varmrett hver dag. Det er gjengen på Element som setter sammen rettene, så reiseveien er kort og maten er alltid fersk!

image
image

Friske juicer og smoothies

På Stilken får du hjemmelagde juicer og smoothies fra gode råvarer.

Alt lages med omsorg og matkjærlighet på kjøkkenet til Element!

Digg plantemat til møter

Skal du arragere et møte eller kanskje en workshop og ønsker å tilby møtemat og -drikke som er litt ekstra forfriskende? Det kan Stilken hjelpe deg med!

Ta kontakt med leder av Stilken og vår kokk, Kristian Meland: [email protected]

image
image

Om Stilken: Godt for deg og godt for kloden

Vi vet at matproduksjon og det vi spiser har innvirkning på både miljø og folkehelsen – vi tror derfor at mat også påvirker studentvelferden.

Sit har som mål å skape bærekraftige og markedsorienterte tjenester. Gjennom tilbud som Stilken ønsker vi å tilby studenter, ansatte og andre besøkende smaksrik, sunn og digg plantebasert mat.

Stilken benytter seg av gode råvarer og maten som serveres hos oss er alltid fersk og laget med ekte omsorg for mat og studenter.

Stilken skal lage mat som er bra for deg og bra for kloden! og bidra til å gjøre plantebasert mat til et enkelt og godt valg.