Velkommen ombord!

Blide, nyvalgte studentrepresentanter etter valget tirsdag kveld.
Blide, nyvalgte studentrepresentanter etter valget tirsdag kveld.

Velkommen ombord!

Årets styrevalg er over og Sit har fått to nye studentvalgte i styret.

Etter et spennende valg med mange gode kandidater falt valget til slutt på Marius Clem fra BI og Sofie Carlsen Bergstrøm fra NTNU.

Velkommen, Marius og Sofie

Marius er 23 år, oppvokst i Bærum og studerer økonomi og administrasjon på BI hvor han også er campuspresident for BI Studentorganisasjon (BISO). Sofie er 26 år, fra Nesodden og tar i dag en master i arbeids- og organisasjonspsykologi på NTNU campus Trondheim.

- Ei utrolig spennende tid fremover!

Både Marius og Sofie gleder seg til tiden fremover – med spennende utfordringer og mye nytt å sette seg inn i. -Jeg ser frem til å kunne ta dette ansvaret jeg har fått, og gi studentene resultater, sier Sofie. -Det kommer til å bli en utrolig spennende tid fremover og jeg må si jeg gleder meg til alt det vil medføre, smiler hun.

-Det å kunne få jobbe for å bevare, utvikle og forbedre Sit sine tilbud virker utrolig spennende og noe jeg ser veldig frem til å bryne meg på, forteller Marius. -Jeg gleder meg til alt!

En ny leder velges

1. april er første offisielle dag som styremedlemmer for Marius og Sofie. 16. april deltar de på sitt første styremøte og i forkant av dette skal det avgjøres hvem som skal være leder og nestleder i styret. Begge disse rollene fylles av studentrepresentanter og sikrer studentene flertall i styret.

Vi gleder oss til et spennende år og ønsker Marius og Sofie hjertelig velkommen!

Se livestreaming fra styrevalget: