Våre tilbud til deg som student!

Foto: Sit
Foto: Sit

Våre tilbud til deg som student!

Når du betaler semesteravgiften får du tilgang på en rekke tilbud og tjenester hos Sit. Noen er helt gratis og andre har studentvennlige priser. 

Sit er Studentsamskipnaden for studenter i Gjøvik, Ålesund og Trondheim, og vi har siden 1948 jobbet for å bidra til å skape en så god som mulig studietid – også utenfor forelesningssalen.

I Ålesund har vi en rekke tilbud og tjenester til deg som er student ved NTNU Ålesund og Ålesund Kunstfagskole. Mange av disse er fysisk plassert hos campus NTNU, men du kan benytte deg av de uansett hvor du studerer.

 

Trening

På vårt treningssenter tilbyr vi gruppetimer, treningsstudio med alt du trenger til egentrening og gratis treningsveiledning. Prisen er selvsagt tilpasset studentlommeboken. Hos oss får du også

tilgang på fysioterapeut til en fornuftig pris. Alle treningsmedlemmer får 10 %rabatt på alle fysiobehandlinger.

Sjekk ut våre medlemskap

 

Helse

Å være student er så mye mer enn å studere. Hos oss får du gratis kurs, samtale- og psykologtilbud, både digitalt og på campus. Vi hjelper deg med å mestre alle aspektene ved studentlivet.

Vi tilbyr også gratis helsestasjon for seksuell helse! Her kan du blant annet sjekke deg forklamydia og få prevensjonsveiledning.

Les mer om vårt helsetilbud

 

Bolig

Sit har 4 ulike studentbyer i Ålesund, alle veldig sentralt plassert rundt campus NTNU. Hos oss får du et trygt leieforhold til studentvennlige priser, og muligheten til å stifte vennskap for livet.

Vi tilbyr blant annet rom i kollektiv, leiligheter, parleiligheter og familieleiligheter.

Boligene våre er ofte fullsatt ved studiestart, men det kan oppstå gode muligheter for å flytte inn i en Sit bolig i løpet av studieåret.

Sjekk ut vårt boligtilbud og våre ledige boliger

 

Studentfrivilligheten

Engasjer deg i studentfrivilligheten og møt andre studenter med samme interesser som deg selv! Det finnes mange ulike linjeforeninger og interessegrupper her i Ålesund. Finner du

ikke en gruppe som passer for deg? Ta kontakt med oss, så kan vi hjelpe deg med å starte din egen forening!

Vi har også et eget studenthus, Banken – et sosialt samlingspunkt midt på campus!

Bli bedre kjent med studentlivet i Ålesund

 

Mat og drikke

I hovedbygget på NTNU finner du Sits kantine. Hos oss får du god og næringsrik mat, og muligheten

til å ta en velfortjent lesepause med vennene dine. Vi har mange høydepunkt gjennom uka i kantina, og et av de mest populære er raspeball-torsdag.

Skaff deg kaffeavtalen til bare 69 kr, da får du kaffen til bare 10 kr hver gang!

 

Følg oss gjerne på Facebook (Sit Ålesund) og Instagram (sitalesund) for å holde deg mest mulig oppdatert på det du har tilgang til ved å være en del av Sit.