Våre tilbud til deg som student!

Foto: Sit
Foto: Sit

Våre tilbud til deg som student!

Når du betaler semesteravgiften får du tilgang på en rekke tilbud og tjenester hos Sit. Noen er helt gratis og andre har studentvennlige priser. 

Sit er Studentsamskipnaden for studenter i Gjøvik, Ålesund og Trondheim, og vi har siden 1948 jobbet for å bidra til å skape en så god som mulig studietid – også utenfor forelesningssalen.

På Campus Gjøvik har vi en rekke tilbud og tjenester til deg som er student ved NTNU Gjøvik, Fagskolen Innlandet eller Høgskolen for yrkesfag. Flere av tjenestene er fysisk lokalisert hos NTNU, men du har samme tilgang til alt uansett hvor du studerer.

Trening

På vårt treningssenter tilbyr vi gruppetimer, treningsstudio med alt du trenger til egentrening, og gratis treningsveiledning. Prisen er selvsagt tilpasset studentlommeboken, og inkludert i medlemskapet får du medlemskap i NTNUI (hvis du studerer på NTNU).

Sjekk ut våre medlemskap

 

Helse

Å være student er så mye mer enn å studere. Hos oss får du gratis kurs, samtale- og psykologtilbud, både digitalt og på campus. Vi hjelper deg med å mestre alle aspektene ved studentlivet.

Vi tilbyr også gratis helsestasjon for seksuell helse! Her kan du blant annet sjekke deg forklamydia og få prevensjonsveiledning.

Les mer om vårt helsetilbud

 

Bolig

Sit har 530 studentboliger sentralt i Gjøvik! Hos oss får du et trygt leieforhold til studentvennlige priser, og muligheten til å stifte vennskap for livet.

Vi tilbyr blant annet rom i kollektiv, leiligheter, parleiligheter og familieleiligheter.

Boligene våre er ofte fullsatt ved studiestart, men det kan oppstå gode muligheter for å flytte inn i en Sit bolig i løpet av studieåret.

Sjekk ut vårt boligtilbud og våre ledige boliger

 

Barnehage

Sits barnehage, Soppen, er ekspert på studentforeldre. Eksamensgaranti har vi også!

Kolliderer eksamensdagen med en planleggingsdag, eller blir barnet ditt syk i eksamensperioden,

finner vi sammen en løsning som gjør at du får barnepass, og kan ta eksamen.

 

Studentfrivilligheten

Engasjer deg i studentfrivilligheten og møt andre studenter med samme interesser som deg selv! Det finnes mange ulike linjeforeninger og interessegrupper her på Gjøvik. Finner du

ikke en gruppe som passer for deg? Ta kontakt med oss, så kan vi hjelpe deg med å starte din egen forening.

Vi har også et eget studenthus, Huset – et sosialt samlingspunkt midt på campus!

Sjekk ut hele utvalget av foreninger på Campus Gjøvik

 

Mat og drikke

I G-bygget på NTNU finner du Sits kantine og i S-bygget finner du Krus kaffebar – vår hyggelige kafe på campus! Hos oss får du god og næringsrik mat, og muligheten til å ta en velfortjent lesepause med vennene dine.

Gå ikke glipp av ukas høyepunkt – kanelbolleonsdag hos Kafe Krus.

 

Følg oss gjerne på Facebook (Sit Gjøvik) og Instagram (sitgjovik) for å holde deg mest mulig oppdatert på det du har tilgang til ved å være en del av Sit.