Trener du hos Sit? Få med deg dette!

Foto: Sit | Manet | Øystein Hermstad
Foto: Sit | Manet | Øystein Hermstad

Trener du hos Sit? Få med deg dette!

Vi i Sit vil at du skal ha et innholdsrikt, variert og rimelig treningstilbud hos oss – både under og etter studiene. Visste du at du kan gjestetrene gratis andre steder i landet?

Å trene er noe av det beste du kan gjøre i studietiden. Trening har dokumentert effekt på både fysisk og psykisk helse, og kan i tillegg hjelpe deg til å prestere bedre på skolen. Vi i Sit er opptatt av at du skal ha et innholdsrikt, variert og rimelig treningstilbud hos oss – både under og etter studiene.

Foto: Sit | Kristine Hoti

Tren hos oss når studietiden er ferdig

Begynner studietiden å nærme seg slutten? Du kan heldigvis fortsette å trene hos oss selv om du er ferdig som student! Alt du trenger å gjøre er å endre medlemskapet ditt til et eksternmedlemskap

Med eksternmedlemskap har du tilgang til de samme tilbudene som tidligere, og du har også mulighet til å fryse medlemskapet i kortere perioder, slik som studentmedlemskapene våre.

Kontakt oss på [email protected] for å fikse eksternmedlemskap. Vi vil veldig gjerne fortsette å treffe deg på trening!

Se priser og les mer om tilbudet

 

Som student kan du trene gratis hos andre studentsamskipnader

Foto: Sit | Manet | Øystein Hermstad

I løpet av året reiser du kanskje hjem for å tilbringe en ferie, delta på et arrangement eller for å holde deg unna studentlivets mange fristelser i eksamenstiden. Visste du at du som aktivt medlem i Sit Trening kan gjestetrene gratis hos syv andre studentsamskipnader i landet? Du kan gjestetrene inntil 15 dager spredt utover et kalenderår, i tillegg til to måneder på sommeren.

Dette gjør at du slipper å fryse eller si opp medlemskapet ditt dersom du skal være borte fra Ålesund i en periode. Vær obs på at dersom du fryser medlemskapet ditt, har du ikke rett på gjestetrening.

Se hvor du kan gjestetrene

 

Nytt treningssenter i Sundebygget

Illustrasjon: Lusparken/3RW

I august 2022 kommer et splitter nytt og moderne treningssenter i Sundebygget! Her blir det god plass til egentrening, med massevis av apparater for både kondisjon og styrke. Det blir også en egen gruppetimesal og et større utvalg av gruppetimer enn det har vært tidligere.

Senteret har ikke egne garderober, men du finner garderober få minutters gange fra treningsarealet. Perfekt som en liten oppvarming før treningsøkten eller en rolig nedjogging når du er ferdig. Er du allerede medlem i Sit Trening, vil medlemskapet ditt bli overført.

Les mer om Sundebygget

 

Flytte fra Ålesund? Husk å si opp medlemskapet ditt!

Skal du flytte fra Ålesund, er det viktig at du husker å si opp medlemskapet ditt. Det gjør du ved å sende en e-post til trening@sit.no med følgende informasjon:

  • Fullt navn
  • Telefonnummer
  • Ønsket dato for oppsigelse, da du har mulighet til å si opp lenger fram i tid
  • Årsak til oppsigelse

Husk at medlemskap med bindingstid må løpe ut bindingstiden før du kan si opp medlemskapet. Du har 1 måned oppsigelsestid fra påfølgende kalendermåned. Det vil si at dersom du sier opp i mai måned, vil fakturaen med forfall 20. mai være den siste du trenger å betale. Da kan du fortsatt trene hos oss ut juni.

Les mer om medlemskap og vilkår