Tren hos oss – vi gir deg vinterens treningsdeal!

Foto: Sit
Foto: Sit

Tren hos oss – vi gir deg vinterens treningsdeal!

Nå får du et supertilbud på trening hos oss! Tren i over to måneder for kun 600,-.

Lyst på litt treningsmotivasjon nå som det går mot mørkere og kaldere dager? Fra onsdag 11. november kan du få over to måneders trening hos oss for kun 600,-. Medlemskapet gjelder for perioden 11.11.20 til 15.01.21. Tilgang til alle våre fem treningssentre og gruppetimer er inkludert i medlemskapet.

NB! Dette tilbudet gjelder kun studenter og ansatte ved utdanningsinstitusjoner tilknyttet Sit.

 

Kjøp medlemskap

Du kan hente ut ditt treningskort på Idrettsbygget Gløshaugen, Sit Portalen eller Dragvoll Idrettssenter etter fullført kjøp.

Fem innholdsrike sentre – sentralt plassert i Trondheim by!

Enten du er en skikkelig morgenfugl som liker å få inn en økt før solen står opp eller om du er en nattugle som løfter tyngst på kvelden – så har vi rom for deg. Vi har fem treningssentre, som alle ligger sentralt plassert i Trondheim by – Gløshaugen, Solsiden, Dragvoll, DMMH og Moholt. På alle treningssentrene finner du moderne frivekts- og egentreningsarealer med det beste utstyret på markedet!

Gruppetimer – motiverende og gøy trening!

Er du glad i gruppetrening? Vi har et bredt og allsidig gruppetreningstilbud – du kan trene alt fra pump til yoga. Hos oss vil du også møte noen av Trondheims aller beste instruktører – de gleder seg til å ønske deg velkommen!

Som medlem hos oss får du også tilgang til våre online gruppetimer – du kan trene akkurat når det passer deg!

Vi legger til rette for et trygt og smittefritt treningsmiljø

Din trygghet er viktigst for oss! Vi har iverksatt en rekke smitteverntiltak for å legge til rette for et trygt og smittefritt treningsmiljø, og laget treningsvettregler som alle som trener hos oss må følge.

Velkommen på trening hos oss i vinter!