Sit er her for deg som student i Trondheim!

Foto: Øystein Hermstad
Foto: Øystein Hermstad

Sit er her for deg som student i Trondheim!

To ganger i året betaler du som student semesteravgift, men visste du at denne blant annet går til Sit slik at vi kan utvikle og tilby deg ulike tjenester? 

På denne måten er Sit faktisk litt ditt, og alle tjenestene vi tilbyr er laget for at du skal få en best mulig studietid også utenfor forelesningssalen.

Her får du en oversikt over noen av våre tjenester som du kan benytte deg av!

Trening

Fysisk aktivitet er bra for både kropp og sinn, enten det er å gå en tur, trene på treningssenter eller delta i organisert idrett. I Sit jobber vi for å tilrettelegge mest mulig for at du skal kunne være i fysisk aktivitet på den måten som passer akkurat deg. Vi har 5 treningssentre som tilbyr varierte gruppetimer, treningsstudio med store frivekt- og egentreningsarealer, treningsveiledning og PT-timer til studentvennlige priser. Vi har også idrettshaller, squash-baner og klatrevegg! Prisen er selvsagt tilpasset studentlommeboken:

  • 1200 kr for et semester
  • 1950 kr for et helt studieår

PS! I august har vi gratis trening for studenter på alle våre treningssentre. Les mer her

Helse og kurs

Å være student handler om mye mer enn å studere, og noen ganger kan livet være både vanskelig og utfordrende. Vi har et helt team med eksperter på ung helse! Våre rådgivere, psykologer og helsesykepleiere er her for deg når du trenger det, og disse kan du når som helst booke en samtale med. Les mer om vårt helsetilbud her.

Vi arrangerer også mange ulike kurs, og disse er gratis for deg som student å delta på. Dette kan for eksempel være mestringskurs eller ulike foreningskurs for deg som er engasjert i studentfrivilligheten. Lyst til å finne ut mer? Sjekk ut vår kursoversikt.  

PS! Vi har også gratis helsestasjon for seksuell helse, hvor du ukentlig blant annet kan sjekke deg for klamydia og få prevensjonsveiledning.

Bolig

Kanskje bor du allerede hos oss? Hvis ikke håper vi dette er noe du kanskje vil vurdere etter hvert. Vi har studentboliger rundt om i hele Trondheim og du vil møte mange forskjellige mennesker – sjansen for å finne venner for livet er stor! Hos oss får du et trygt leieforhold, kort oppsigelsestid og ikke minst serviceinnstilt personale som hjelper deg med de fleste praktiske formål. Vi gjør alt vi kan for at du skal trives i ditt Sit hjem.

Vi har mange ulike boligløsninger, og vi kan blant annet tilby rom i kollektiv, singelleiligheter, parleiligheter og familieboliger. Les mer om våre boliger og hvordan det er å bo hos oss. 

Mat

Uten mat og drikke fungerer kroppen ikke! Å spise godt er viktig både for kroppen og hodet, og vi tilrettelegger mest mulig for at du skal kunne gjøre dette innenfor ditt studentbudsjett. I Trondheim har vi 12 kantiner spredt ut over flere campus, hvor du får god og næringsrik mat laget med kjærlighet av våre mange kokker. Her får du også muligheten til å ta en velfortjent pause med vennene dine. På Gløshaugen og Dragvoll finner du også våre kaffebarer og storkiosker.

Lyst til å finne ut mer? Her kan du sjekke åpningstider og finne våre ukesmenyer!

Barnehager

Er du student og har barn? Vi har to barnehager i Trondheim hvor våre ansatte gjør sitt ytterste for at du som studentforelder skal kunne kombinere både familie- og studentlivet på best mulig måte. Vi har lang erfaring med studentforeldre og møter deg og ditt barn med forståelse, åpenhet og nysgjerrighet.

Vi har i tillegg eksamensgaranti. Det vil si at hvis barnet ditt blir syk i eksamensperioden, så hjelper vi deg med å finne en løsning slik at du fortsatt kan ta eksamen mens barnet ditt er ivaretatt hos oss. Les mer om vårt barnehagetilbud.

Dette er en oversikt over noen av våre tjenester, og vi håper du vil benytte deg av noen av de! Uansett hvem du er eller hva du har i bagasjen, så vær trygg på at vi i Sit har rom for deg. Ikke nøl med å ta kontakt med oss, vi er her for deg som student gjennom hele studietiden.

Følg oss gjerne på sosiale medier for å holde deg oppdatert på det som skjer!

Facebook: Sit Trondheim Instagram: @sittrondheim

Velkommen til Trondheim, studielivet og Sit!