Portalen får nye tredemøller!

Foto: Technogym
Foto: Technogym

Portalen får nye tredemøller!

Excite Live Run – den perfekte tredemøllen for deg som elsker å løpe.

Vi oppdaterer tredemølleparken vår på Portalen med de splitter nye tredemøllene fra Technogym: Excite Live Run! Disse høyteknologiske tredemøllene er perfekt for deg som elsker å løpe og har flere nye funksjoner som du kan benytte deg av:

Delta på digitale løpetimer

Nå kan du delta på digitale løpetimer fra Portalen! Når du bruker tredemøllen får du tilgang til 3 forskjellige digitale løpetimer. Du justerer tempo og intensiteten selv, men vær forberedt til å bli utfordret og motivert av vår digitale instruktør!

Lad mobilen mens du løper

Tom for batteri? Du kan enkelt lade mobilen med møllens integrerte trådløse lader plattform.

Beste fra to verdener – innendørs løping til utendørs løyper

Akkurat som møllene på Gløshaugen er disse installert med 3 forskjellige utendørs løyper som du kan velge imellom.

 

Få tilgang til ulike teknikkdrills (routines)

Routines er kortere sekvenser med øvelser/løpdrills, perfekt til for eksempel oppvarming. En digital instruktør forklarer og viser deg hvordan, test det før neste løpeøkt!

Se på favorittprogrammet ditt på Netflix

Som de fleste andre tredemøller har du også mulighet med Excite Live Run til å se på Netflix mens du løper eller holde deg oppdatert på dine sosiale medier.

Lyst til å få en oversikt over dine treningsaktiviteter og resultater ved bruk av tredemøllen? Last ned MyWellness-appen fra App Store og kom i gang! Her får du en enkel oversikt over dine fullførte treningsøkter, dine resultater og din progresjon.

God trening!