Nyhet: Månedsmedlemskap på trening!

Foto: Øystein Hermstad
Foto: Øystein Hermstad

Nyhet: Månedsmedlemskap på trening!

Fra og med i dag kan alle våre medlemmer kjøpe månedsmedlemskap på trening.

Vi går bort ifra forskuddsbetalte medlemskap som hel- og halvårsmedlemskap, og over til medlemskap med et fast betalingstrekk i måneden. Dette gir deg som medlem en rekke fordeler:

  • Du betaler kun for perioden du faktisk ønsker å være medlem, vi tilbyr medlemskap både med og uten binding.
  • Du kan fryse (pause) medlemskapet dersom du ikke har anledning til å trene en periode.
  • Medlemskapene har ingen fast sluttdato lengre, og det er kun 1 måneds oppsigelsestid dersom du vil avslutte medlemskapet (gjelder etter endt bindingstid, og for medlemskap uten binding).

 

Medlemskap i idrettslaget er inkludert i prisen

Er du student på NTNU eller DMMH? Da kan du få medlemskap hos studentidrettslagene NTNUI eller DMMHI inkludert i prisen. Vårt rimeligste medlemskap: student med 12-måneders binding inkluderer medlemskap i NTNUI og DMMHI – ikke bare får du tilgang til våre treningsfasiliteter og treningstilbud, du får også tilgang til en rekke idretter og aktiviteter som studentidrettslagene organiserer!

 

Vil jeg fortsatt kunne kjøpe medlemskap uten en løpende kontrakt?

Ja, men vi vil kun tilby et begrenset antall medlemskap med forskuddsbetaling. Norske studenter vil ha mulighet til å kjøpe 1-måned medlemskap uten løpende avtale, mens internasjonale studenter vil få tilbud om 1-måned- eller 6-månedsmedlemskap uten løpende avtale.


Jeg er allerede medlem, hva skjer med mitt medlemskap?

Alle halvårs- og helårsmedlemskap vil være gyldig til 10. august, deretter vil du kunne melde deg inn og gå over på et medlemskap med et månedlig, fast betalingstrekk.