Nardo treningssenter åpner!

Nardo treningssenter åpner 7. januar og den første uka trener du gratis på senteret!
Nardo treningssenter åpner 7. januar og den første uka trener du gratis på senteret!

Nardo treningssenter åpner!

Det midlertidige treningssenteret på Nardo åpner 7. januar 2019.

Når treningssenteret på Nardo åpner trener du gratis den første uka, 7.–13. januar.

Nardo treningssenter

Treningssenteret ligger i Nardovegen 23 – en 15 minutters gåtur fra Gløshaugen og en 2 minutters spasertur fra nærmeste busstopp, Fiolsvingen. Resepsjonen er alltid bemannet og du kan kjøpe og aktivere medlemskapet ditt her.

Treningstilbud

Treningssenteret har alt du trenger for ei god egentreningsøkt. Du finner utstyr til tung styrketrening med plattformer for dropp, halfracks, manualer opptil 40kg, styrkeapparater og en kondisjonspark med blant annet møller, ellipse og sykler. Det er også en helt ny buldrevegg i treningsarealet!

Step-, styrke- og kondisjonstimer finner sted i gruppetimesalen og Stærk!-sirkeltrening gjennomføres i den ene delen av styrkerommet.

Treningsveiledere finner du også på Nardo og med aktivt medlemskap kan du booke gratis treningsveiledning. Veilederne kan hjelpe deg med svar på spørsmål om trening og kosthold, om du trenger treningsinspirasjon, ønsker å sette opp et treningsprogram, vil sjekke teknikk eller trenger noen til å sikre deg på tunge løft.

Det er ikke graderober med dusjmuligheter på treningssenteret, men det er omkledningsrom, toalett og mange låsbare garderobeskap til eiendelene dine.

Åpningstider

Nardo treningssenter vil ha tilsvarende åpningstider som Idrettsbygget på Gløshaugen, og vil være åpent til 23.00 på hverdager. 

 

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Nardo treningssenter for en sprek treningsvår!