Mat og drikke på campus

Foto: Øystein Hermstad - Manet
Foto: Øystein Hermstad - Manet

Mat og drikke på campus

Spise lunsj med studievenner? Kanelbolle på onsdag? Eller noe enkelt påfyll mellom forelesningene? Vi har det meste av det du trenger av mat og drikke på campus.  

Til sammen har vi 12 kantiner, tre kaffebarer, to kiosker, ett pop ut utsalg med plantebasert mat, en pizzarestaurant og 2 selvbetjente utsalg i Trondheim. I våre kantiner får du salat-og varmmatbuffet som du kan plukke og mikse som du vil, og mange kantiner har et godt utvalg av påsmurtprodukter. I våre Rápido-kiosker finner du bagetter, salater, sjokolade, snacks, drikke med mer. Glemte du å pusse tennene før du dro på skolen, har vi også tannbørster og tannkrem!

Baristaene i våre kaffebarer elsker å lage kaffe – her får du (nesten) den kaffen du vil ha! Fra tirsdag til fredag har vi tilbud på utvalgt bakst, og den aller mest kjente og besøkte dagen er kanelbolleonsdag!

Har du behov for å være på campus utover kveldene, kan du benytte deg av våre selvbetjente utsalg, nemlig Trust Meal. Her får du et enkelt tilbud av påsmurt, snacks og drikke.

Stilken får du digg og fargerik plantebasert mat, laget på gode råvarer. Stilken er et pop up utsalg, og akkurat nå finner du den på Element-kantina, men du får også et utvalg Stilken-produkter i våre kiosker.

Har du lyst på skikkelig digg italiensk pizza, må du ta turen opp på Moholt studentby, der finner du restaurant Ankomst! Her får du pizza, god kaffe og deilig bakverk.

Les mer om vårt serveringstilbud og åpningstider her