Kompensasjon for stengte treningssentre

Foto: Sit
Foto: Sit

Kompensasjon for stengte treningssentre

Etter som våre treningssentre nå er stengt har vi i samarbeid med Velferdstinget og NTNUI utarbeidet tre alternativer for kompensasjon du som medlem kan velge mellom: 

Alternativ 1: Behold medlemsskapet ditt

Velg dette alternativet dersom du ikke ønsker kompensasjon for perioden vi må holde stengt. Vi lover til gjengjeld å bruke pengene til et best mulig treningstilbud når vi åpner igjen. Sit har ingen eiere som tar ut overskudd, så det vi tjener går tilbake til studentene.

Gratis trening til en venn 

Velg dette alternativet om du ønsker å beholde medlemskapet ditt, og i tillegg gi en venn gratis trening når vi åpner igjen. Vennen din trener gratis like lenge som vi er nødt til å holde stengt, og h*n trenger ikke være student i perioden.

Alternativ 3: Pengene tilbake

Ønsker du å få refundert deler av treningsmedlemsskapet ditt, velger du dette alternativet. Størrelsen på kompensasjonen blir klar når vi vet hvor lenge stengingen varer. Er du student eller ansatt ved NTNU og DMMH er det bare treningsavgiften til Sit som vil bli refundert og ikke kontingenten som går til idrettslagene. Dette fordi idrettslagene er underlagt reglementet til NIF. Når vi åpner igjen kan du fortsatt trene med medlemskapet ditt frem til opprinnelig utløpsdato, selv om du har bedt om refusjon.

Eksempel på denne type refusjon: dersom våre treningssenter må holde stengt i 2 måneder vil du som har kjøpt helårsmedlemskap for student fra NTNU få refundert 233,-. Dersom du har kjøpt et halvårsmedlemskap som student fra NTNU vil du få tilbake 264,-. NB: Dette er kun refusjon fra Sit og ikke fra idrettslaget ditt. 

Utbetaling av kompensasjon vil skje fortløpende etter vi har mottatt en sikker dato for gjenåpning av våre treningssentre fra myndighetene.

Hvordan velge et alternativ:

Dersom du ønsker alternativ 1, trenger du ikke foreta deg noe nå. For å velge alternativ 2 eller 3 klikker du på knappen under. Dette vil ta deg videre til et registreringsskjema.

Kompensasjon fra Sit

Ønsker du pengene tilbake, eller gratis trening til en venn må du gjøre dette valget innen torsdag 30.april, 2020. 
Foretar du deg ikke et valg innen fristen, vil vi beholde medlemskapet sånn som det er i dag.

Mål om treningsglede og et variert tilbud til en studentvennlig pris

Dette er en vanskelig situasjon for oss alle – for dere medlemmer og for våre ansatte. Sits mål er å utvikle attraktive og gode velferdstilbud til deg som student, slik at du kan trives i studiebyen din og oppleve mestring, samhold og treningsglede. Økonomisk overskudd er derfor ikke Sits målsetning, men heller å kunne gi studentene våre et variert treningstilbud av svært høy kvalitet til en studentvennlig pris.

Tusen takk! Helt til slutt ønsker vi å si tusen takk! Tusen takk til dere flotte medlemmer for all forståelse, tålmodighet, fantastiske tilbakemeldinger og den inspirasjonen dere gir oss i denne perioden. Vi setter enormt stor pris på dere alle og gleder oss vilt til å få ønske dere velkommen tilbake om – forhåpentligvis – ikke så altfor lenge. 

Tusen takk og god (hjemme)trening!

Dersom du har spørsmål utover dette, kan du kontakte oss på Sit idrett.