Ditt studiested er satt til .
Bytt studiested: Trondheim Gjøvik Ålesund

Gruppetimer på Moholt – med barnepass!

Har du testet vår utendørs sirkeltrening eller yogatimen på Moholt? Er du studentforelder som mangler barnepass når du trener, så har vi ei god løsning for deg og.

Gruppetimene på Moholt, yoga2 og Stærk!Ute, er lagt til tidspunkter innenfor Kulturverkstedene slik at du har barnepass mens du trener.

Yoga og Stærk!Ute

Du finner to timer på Moholt på timeplanen – en yogatime og en styrketime. Yogatimen undervises av en av Sit Idretts dyktige yogalærere, i lyse og fine lokaler i den nye barnehagen på Moholt. Styrketimen, som er en versjon av gruppetimen Stærk!, foregår ute i den nye trimparken. Ei utfordrende og god sirkeltreningsøkt hvor du bruker egen kroppsvekt, slynger og strikk. Timen blir ledet av en av våre flinke treningsveiledere.

Styrketimen Stærk!Ute finner sted på torsdager fra klokka 18.00–19.00. Yoga kan du praktisere på lørdager fra klokka 12.00–13.15. Du melder deg på timene i gruppetimebookingen, som vanlig.

Barnepass når du trener

Er du studentforelder med treningsmedlemskap hos Sit Idrett og som trenger barnepass mens du trener? Da kan du melde barnet ditt på Sit Barn sine Kulturverksted. Kulturverkstedet arrangeres hver onsdag, torsdag og lørdag og er ledet av pedagoger. Dere trenger ikke ha barnehageplass hos oss for å benytte dere av tilbudet så lenge du er student og har betalt semesteravgiften din.

På onsdager og torsdager begynner kulturverkstedet klokka 17.00 og varer til 20.00 og på lørdager fra klokka 10.00 til 16.00. På hverdagene er det interne arrangementer som lesing, maling og lek sammen med andre barn, og på lørdagen benyttes Trondheim kommunes kulturtilbud. Dette kan være alt fra besøk på bibliotek, museum og bondegård, turer i skog og mark, dans, karneval, juleverksted og mye mer!

Tilbudet koster 40,– per påbegynte time og inkluderer barnepass, aktiviteter og mat. Du kan betale med Vipps eller få faktura når du møter opp.

Husk å melde på barnet innen klokka 14.00 mandagen den uka dere ønsker å benytte dere av tilbudet.

 

Vi gleder oss til å se dere til både trening og kulturverksted!