Game on, 2022!

Få en knallstart på året med tilbud som styrker hele deg! | Foto: Shutterstock / Fit Ztudio
Få en knallstart på året med tilbud som styrker hele deg! | Foto: Shutterstock / Fit Ztudio

Game on, 2022!

Er du klar for det nye året? Våre tilbud hjelper å styrke hele deg!

Høstsemesteret og juleferien er over for denne gang og kalenderen viser 2022. Med et nytt år kommer det ofte en følelse av nye muligheter og blanke ark.

Bruk denne nye starten på å styrke hele deg – både hode og kropp! Vi har samlet våre tilbud som gir deg en god og energisk start på året!

Finn treningsgleden i 2022!

Vi har det rimeligste treningstilbudet for studenter! Treningssenteret ligger tilgjengelig til på campus Kallerud og har lange åpningstider, moderne utstyr og dedikerte arealer for styrke- og kondisjonstrening.

Kjøp medlemskap hos oss i dag – du kan velge mellom et medlemskap med eller uten binding fra kr 175 i måneden.

Kjøp medlemskap 

Sjekk åpningstider og planlegg din neste treningsøkt 

Få en god start med en treningsveileder

Lyst til å komme i gang med treningen, men vet ikke helt hvor du skal starte? Våre flinke treningsveiledere kan hjelpe deg å komme i gang med treningen. Alle våre medlemmer får 2 gratis timer med en treningsveileder i løpet av et semester. Treningsveilederen kan hjelpe deg å sette opp tilpasset treningsprogram, vise deg teknikk og øvelser, eller svare på andre spørsmål du måtte ha.

Book time med treningsveileder

En energisk morgenstund

En god start på dagen trenger ikke være så komplisert. Med en næringsrik frokost i magen og en kaffe i hånda er mye gjort.

Hver morgen får du en varmende skål med havregrøt til 12,– i kantina, og med kaffeavtalen koster kaffen bare 10,–.

Les mer om kaffeavtalen 

Sjekk ut tilbudene på våre serveringssteder 

Bålkos og turgruppe

Endelig er bålpanna på campus tilbake! Vi tenner årets første flammer allerede onsdag 12. januar.

Turgruppa er også oppe og går igjen og vi gleder oss til et aktivt semester med frisk luft, kulderoser i kinna og gode samtaler i skog og mark.

Følg Sit Gjøvik på Facebook og Instagram – vi annonserer tidspunkt for bålkos samt oppmøte og turrute for turgruppa fortløpende.

Noen å snakke med

Med inntoget av det nye året kan det også dukke opp både nye og gamle følelser og tanker du synes er vanskelige. Det er helt normalt! Noen ganger kan det være utrolig godt å prate med noen om alt du tenker og føler.

Hjemlengsel eller hjertesorg, ensomhet eller grublingstanker, vennskap, familie eller hvordan du har det …sånn egentlig – våre studentlivsrådgivere sitter klare til å lytte og de har rom for hele deg<3

Book samtale med studentlivsrådgiver 

Kurs som styrker deg

Som student har du tilgang til en rekke kurs som kan være med på å styrke deg, gi deg verktøy for å bedre mestre studentlivet og alle dets sider, og utvikle deg selv.

Våre dyktige kursholdere gleder seg til å ønske deg velkommen til kurs, både fysisk og digitalt dette semesteret.

Les mer om kurs og meld deg på