Game on, 2022!

Få en knallstart på året med tilbud som styrker hele deg! | Foto: Shutterstock / Fit Ztudio
Få en knallstart på året med tilbud som styrker hele deg! | Foto: Shutterstock / Fit Ztudio

Game on, 2022!

Er du klar for det nye året? Våre tilbud hjelper å styrke hele deg!

Høstsemesteret og juleferien er over for denne gang og kalenderen viser 2022. Med et nytt år kommer det ofte en følelse av nye muligheter og blanke ark.

Bruk denne nye starten på å styrke hele deg – både hode og kropp! Vi har samlet våre tilbud som gir deg en god og energisk start på året.

Finn treningsgleden i 2022!

Vi har det beste treningstilbudet for studenter! Kjøper du et medlemskap hos oss får du fri tilgang til våre fem, flotte og moderne treningsanlegg som ligger sentralt til i nærheten av campus og de største studentbyene. Kjøp medlemskap hos oss i dag – du kan velge mellom et medlemskap med eller uten binding fra kr 175 i måneden.

Kjøp medlemskap 

Sjekk åpningstider og planlegg din neste treningsøkt

Få en god start på treningen med en PT

Lyst til å komme i gang med treningen, men vet ikke helt hvor du skal starte? Våre personlige trenere er klare for å hjelpe deg i gang!

Vi har et bredt PT-tilbud med flere forskjellige PT-tjenester som du kan benytte deg av som treningsmedlem. Alle som blir medlem hos oss har muligheten til å benytte seg av en gratis introduksjonstime med en av våre dyktige PT’er. Du kan også å booke vanlige 1-1 timer med en av våre PT’er eller gå sammen med en venn og booke en duo-time.

Book PT-intro

Book 1-1 PT eller test PT-duo

Sjekk ut vårt PT-tilbud

En energisk morgenstund

En god start på dagen trenger ikke være så komplisert. Med en næringsrik frokost i magen og en kaffe i hånda er mye gjort.

Hver morgen får du en varmende skål med havregrøt til 12,– på alle våre campus og med kaffeavtalen koster kaffen bare 10,–.

Les mer om kaffeavtalen 

Sjekk ut tilbudene på våre serveringssteder

Noen å snakke med

Med inntoget av det nye året kan det dukke opp både nye og gamle følelser og tanker du synes er vanskelige. Det er helt normalt! Noen ganger kan det være utrolig godt å prate med noen om alt du tenker og føler.

Hjemlengsel eller hjertesorg, ensomhet eller grublingstanker, vennskap, familie eller hvordan du har det …sånn egentlig – våre studentlivsrådgivere sitter klare til å lytte og de har rom for hele deg<3

Book samtale med studentlivsrådgiver 

Kurs som styrker deg

Som student har du tilgang til en rekke kurs som kan være med på å styrke deg, gi deg verktøy for å bedre mestre studentlivet og alle dets sider samt muligheten til å utvikle deg selv.

Våre dyktige kursholdere gleder seg til å ønske deg velkommen til kurs i alt fra tidsplanlegging og stressmestring til presentasjonsteknikk og selvutvikling!

Les mer om kurs og meld deg på 

God stemning på Studentsenteret

Velkommen til Studentsenteret! Slå deg ned i en sofa eller digg stol og ta deg en prat med en [ny eller gammel] venn, nyt en kopp Starbucks®-kaffe, la kreativiteten få flyte fritt med armbåndsperling eller akvarellmaling, eller; sett høretelefonene dine i ørene, len deg tilbake og bare ..vær her.

Kom for deg selv eller ta med deg noen du tenker kunne trengt et pust i bakken mellom forelesninger.

Studentsenteret er åpent mandag til fredag fra klokka 08.00 til 17.00!

Studensenteret på Mazemap 

Rom for ro og spill på Loftet

Loftet ligger i hjertet av Moholt studentby og er åpen for alle studenter, hver dag! Ta med deg pensum og få en avveksling fra din vante lesesal. Her kan du lese og prate med studievenner om fag, forelesninger og livet. Forsyn deg med en gratis kopp kaffe eller te og inviter til et en kamp ping pong eller fussball eller spill et brettspill.

Kom alene eller ta med deg en ny venn [kanskje møter du en ny venn her?] – på Loftet er alle velkommen!

Sjekk ut åpningstidene til Loftet 

Følg Loftet på Facebook 

Følg Loftet på Instagram