Få en god start på det nye året med vårt treningstilbud!

Foto: Sit
Foto: Sit

Få en god start på det nye året med vårt treningstilbud!

Hos oss vil du garantert finne noe som passer deg – enten om du liker å trene alene i studio, sammen med andre i gruppe eller sammen med personlig trener.

Tren hos oss – vi har gratis trening i hele august!

Er du student i Trondheim og lurer på hvor du skal trene? Vi gir deg en knallgodstart på 2021 – fra 1. januar til og med 17. januar har vi gratis trening for alle studenter. Møt opp på et av våre bemannede sentre (Gløshaugen, Dragvoll eller Solsiden) med studentbeviset ditt så vil en av våre resepsjonister gi deg adgang, slik at du kan trene gratis på alle våre åpne sentre i starten av januar!

Kjøp medlemskap

Et studentmedlemskap hos oss koster 1200,- for et helt semester.

Vi ønsker at alle skal ha en god treningsopplevelse hos oss og ivareta retningslinjene når det gjelder smittevern. Vi oppfordrer deg derfor til å ta ansvar og sette deg inn i retningslinjene før du møter opp på et av våre treningssentre.

Fem innholdsrike sentre – sentralt plassert i Trondheim by!

Enten du er en skikkelig morgenfugl som liker å få inn en økt før forelesning eller om du er en nattugle som løfter tyngst på kvelden – så har vi rom for deg. Vi har fem treningssentre, som alle ligger sentralt plassert i Trondheim by – Gløshaugen, Solsiden, Dragvoll, DMMH og Moholt. På alle treningssentrene finner du moderne frivekts- og egentreningsarealer med det beste utstyret på markedet!

Vårt flaggskip Gløshaugen idrettsbygg ligger bare 5 minutters gangavstand fra campus Gløshaugen.

Gruppetimer – motiverende og gøy trening!

Er du glad i gruppetrening? Da har vi gode nyheter! Vi har et bredt og allsidig gruppetreningstilbud med over 130 gruppetimer i uka – alt fra kondisjonstrening til yoga. Hos oss vil du også møte noen av Trondheims aller beste instruktører – de gleder seg til å ønske deg velkommen!

Som medlem hos oss får du også tilgang til våre online gruppetimer – du kan trene akkurat når det passer deg!

Idrettslag – veien til nye vennskap!

Har lyst til å bli med på et idrettslag og møte andre med de samme interessene som deg selv? NTNU, BI og DMMH har alle egne idrettslag – NTNUIBISI og DMMHI. Delta på over 60 aktiviteter og idretter – alt fra langrenn, volleyball, lacrosse og fotball til dans, fekting, klatring og Tae Kwon Do.

Foto: N. Dittrich v/NTNUI Blits

Det viktig for oss at du som student får mest mulig igjen for pengene dine! Når du kjøper medlemskap hos oss er medlemskap hos idrettslagene inkludert i prisen.

Vi gleder oss til å møte og se deg teste ut treningstilbudet vårt i januar!