Eksamenstilbud for trondheimsstudenter

Sit har mange gode tilbud som kan være med på å styrke deg i eksamenstiden. | Foto: Shutterstock / rasstock
Sit har mange gode tilbud som kan være med på å styrke deg i eksamenstiden. | Foto: Shutterstock / rasstock

Eksamenstilbud for trondheimsstudenter

Eksamenstiden er i gang og vi i Sit skal gjøre det vi kan for at perioden gir deg julestemning så vel som gode verktøy for studiemestring og trivsel.

Vi har mange gode tilbud som kan være med på å styrke deg så vel som gi deg motivasjon, mestring og glede denne eksamensperioden. Her får du en oversikt over eksamenstilbudene våre.

Husk å tipse en studentvenn eller fire – gode råd er best når de deles!

Eksamensvennlige åpningstider

Helgeåpent hos våre spisesteder

Flere av våre spisesteder holder åpent i helgene gjennom eksamensperioden, slik at du kan få påfyll av både klementiner, kaffe, en lunsj som varmer og annen lesesal-vennlig snacks:

 • Rápido Gløshaugen og Dragvoll: lørdags- og søndagsåpent 27.-28.november og 4.-5.desember, klokka 11.00 til 15.00
 • Kantina på Kalvskinnet: lørdagsåpent 27.november og 4. desember, klokka 12.30 til 16.00
 • Element på Realfag: lørdagsåpent 27.november og 4.desember, klokka 10.30 til 15.30

Se ordinære åpningstider

Lesepause på treningssentrene våre

Treningssentrene våre fortsetter med ordinære åpningstider helt frem til 19. desember! Hva med en økt alene i styrkesalen på Dragvoll eller på våre fantastiske nye tredemøller på Portalen? Bli med på en gruppetime med en av våre dyktige instruktører som garanterer både mestringsglede og smilepuls!

Sjekk åpningstidene på ditt treningssenter

Loftet på Moholt

Loftet har ordinære åpningstider helt frem til 19. desember. Her kan du stikke innom for en ekstra stemningsfull lesesal – Loftet ligger i samme bygg som bydelsbiblioteket på Moholt!

Lunsjen kan du ta på Ankomst hvor du får kjøpt skikkelig digg, italiensk pizza, ferske bakevarer og kanskje viktigst av alt: kaffe <3

Åpningstider Loftet:

 • Mandag til torsdag: 10.00 til 22.00
 • Fredag: 10.00 til 23.00
 • Lørdag: 12.00 til 23.00
 • Søndag: 12.00 til 22.00

Les mer om Loftet

Les mer om Ankomst og sjekk åpningstider

Et avbrekk på Studentsenteret

Studentsenteret vår på Gløshaugen holder åpent hele eksamensperioden. Kom innom for en gratis kopp morgenkaffe, mandag til fredag fra klokka 08.00 til 09.00.

Ta turen til Studentsenteret for en pause fra lesinga eller ta med deg en god bok og slå deg ned i en litt mykere stol, len deg tilbake og gi deg selv en litt ekstra komfortabel lesestund.

Studentvertene våre tar deg i mot med et smil og kan svare på spørsmål du skulle ha om Sits tjenester.

Les mer om Studentsenteret

Beveg deg!

Gruppetimer for eksamenslivet

Trening er gull verdt i eksamensperioden! Uansett om det er ei økt alene eller en gruppetime sammen med andre treningsglade studenter, så gir fysisk aktivitet deg energi, endorfiner og en viktig mental pause fra lesingen.

Gruppetimer er en super måte å få inn litt bevegelse og pulsøkning i eksamenshverdagen. Også slipper du å tenke ut din egen treningsplan – det er det instruktøren som gjør for deg. Vi har gruppetimer som varer helt ned i 35 minutter, noe som betyr at du er ferdig trent, dusja og tilbake på lesesalen på en liten time.

Vi har noen gruppetimer som kan være ekstra gode å få med seg i eksamensperioden:

 • Eksamensyoga: spesialtilpasset yogatime som ikke stiller noen krav til fysisk form eller erfaring med yoga. Timen hjelper deg å roe ned og gir deg rom til å legge bort eksamensnervene
 • Move&Meditate: en lengre time som gir mange av de samme fordelene som Eksamensyoga. Første del består av rolig yoga for økt bevegelighet og siste del er guidet meditasjon – perfekt for deg som ønsker veiledning til å finne ro og stillhet i eksamens- og førjulsrushet

Sjekk ut gruppetimetilbudet og book plass

Treningsglede med gratis PT-intro

Trenger du litt ekstra treningsmotivasjon under eksamensperioden? Alle våre treningsmedlemmer har muligheten til å bestille en gratis introduksjonstime med en av våre dyktige PTer.

PT-intro varer i 25 minutter og i løpet av timen vil du få gode råd om hvordan du kan gå fram for å trene mest mulig effektivt.

Book PT-intro

Det lille ekstra

Vekketjeneste

Nå som høstmørket har senket seg og vi står midt oppi eksamenstiden, kan det noen ganger være litt ekstra tøft å stå opp om morgenen.

Våre telefonverter sitter klar hver mandag til fredag fra klokka 07.30 til 09.00 for å gi deg en god start på dagen med en hyggelig vekketelefon!

Les mer og book vekking!

Gratis havregrøt

Etter du har blitt vekket av en av våre hyggelige telefonverter, så kan du jo ta turen til ditt vanlige campus [eller et nytt et for et lite hverdagslig eksamenseventyr] og få en varmende skål med havregrøt.

Gratis havregrøt får du hos alle våre kantiner, mandag og torsdag, fra de åpner helt frem til klokka 10.00.

Noen å snakke med

Studier og eksamen er viktig, men du er viktigere! Det er helt vanlig å kjenne at allerede vanskelige følelser blir forsterket under stressende perioder i livet. For veldig mange er eksamensperioden en slik tid.

Våre studentlivsrådgivere har lang erfaring med studentsamtaler om studentlivets mange sider og sitter klare for en samtale med deg om det du trenger å snakke om. Snakk med dem om eksamensangst og forelskelse, rutiner og relasjoner, hjemlengsel og søvnproblemer eller alt i mellom og utenom som du har på hjertet.

Book samtale med studentlivsrådgiver

Noen ganger kan det være godt å snakke med en annen student om hvordan du har det. Hos Innom kan du gjøre nettopp dette! Innom er et studentdrevet samtaletilbud hvor du møter en lyttende student som kan gi deg generelle råd for bedre mestring av studenthverdagen og kan hjelpe å veilede deg i eksisterende tilbud.

Book en samtale med studentene i Innom

Eksamensboost

Kjenner du på eksamensstresset og trenger en ekstra boost og inspirasjon? Da er Eksamensboost’ene våre perfekte for deg!

Eksamensboost er et motivasjonsforedrag full av nyttige eksamenstips, gode råd for stressmestring og søvn samt massevis av motivasjonspåfyll. I tillegg til en real motivasjonsboost, så serverer vi også gløgg, pepperkaker og energirik snacks på Eksamensboost’ene.

Kom for deg selv, ta med deg kollektivet eller dra med deg hele lesesalen og bli med på Eksamensboost:

 • Torsdag 2. desember: Kalvskinnet, Akrinn, auditorium A001. Klokka 12.15 til 13.00
 • Fredag 3. desember: Gløshaugen, Sentralbygget, S1. Klokka 11.15-12.00

Meld deg på Eksamensboost

Tilbud til studentforeldre

Er du student med barn i barnehagealder? Da har vi et fantastisk tilbud til deg: Eksamensgaranti!

Eksamen, prosjekter, praksis og oppgaveskriving kan gjøre studiehverdagen travel. Dersom barnet ditt blir syk i eksamenstiden eller du har andre utfordringer i forbindelse med eksamen, så står våre barnehager klare for å hjelpe deg og barnet ditt.

Ta kontakt med oss på tlf. 475 04 655, så finner vi en løsning sammen.

Og du; dette tilbudet gjelder alle studenter med barn – du trenger ikke å ha barnehageplass hos oss!