Dette kan vi tilby deg som student!

Foto: Sit
Foto: Sit

Dette kan vi tilby deg som student!

Når du betaler semesteravgiften får du tilgang på en rekke tilbud og tjenester hos Sit. Noen er helt gratis og andre har studentvennlige priser. Her er noe av det vi kan tilby deg!

Sit er Studentsamskipnaden for studenter i Gjøvik, Ålesund og Trondheim. Siden 1948 har vi gjort vårt ytterste for å gi deg en fin studietid – også utenfor forelesningssalen. 

 

Trening

Våre 5 treningssentre tilbyr varierte gruppetimer, treningsstudio med store frivektarealer og PT-tjenester til studentvennlige priser. Vi har også idrettshaller, squashbaner og klatrevegg! Prisen er selvsagt tilpasset studentlommeboken, og inkludert i medlemskapet får du medlemskap i ditt studiesteds idrettslag (NTNUI og DMMHI).

Sjekk ut våre medlemskap

 

Helse

Å være student er så mye mer enn å studere. Hos oss får du gratis kurs, samtale- og psykologtilbud, både digitalt og på campus. Vi hjelper deg med å mestre alle aspektene ved studentlivet.

Vi tilbyr også gratis helsestasjon for seksuell helse! Her kan du blant annet sjekke deg forklamydia og få prevensjonsveiledning.

Les mer om vårt helsetilbud

 

Bolig

Sit har studentboliger rundt om i hele Trondheim – og vi bygger stadig flere! Hos oss får du et trygt leieforhold til studentvennlige priser, og muligheten til å stifte vennskap for livet.

Vi tilbyr blant annet rom i kollektiv, leiligheter, parleiligheter og familieleiligheter.

Boligene våre er ofte fullsatt ved studiestart, men det kan oppstå gode muligheter for å flytte inn i en Sit bolig i løpet av studieåret.

Sjekk ut vårt boligtilbud og våre ledige boliger

 

Barnehage

Våre barnehager er spesialister på studenter med barn! Vi har lang erfaring med studentforeldre

og møter deg og ditt barn med forståelse, åpenhet og nysgjerrighet. Eksamensgaranti har vi også!

Så skulle barnet ditt bli syk i eksamensperioden finner vi sammen en løsning som gjør at du får barnepass, og kan ta eksamen.

Les mer om vårt barnehagetilbud

 

Studentfrivilligheten

Engasjer deg i studentfrivilligheten og møt andre studenter med samme interesser som deg selv! Det finnes mange ulike linjeforeninger og interessegrupper i Trondheim. Finner du

ikke en gruppe som passer for deg? Ta kontakt med oss, så kan vi hjelpe deg med å starte din egen forening.

Vi tilby også både kurs, individuell veiledning og andre tilbud for deg med verv!

Sjekk ut vårt tilbud til foreninger

 

Mat og drikke

I Trondheim finner du 12 Sit-kantiner, spredd over Trondheims mange campus. Vi har også kaffebarer og storkiosker på noen av dem, i tillegg til flere selvbetjente serveringstilbud, Trust Meal, og Stilken, et pop up vegetar-og plantebasert serveringstilbud.

Her kan du sjekke ut alle

Hos oss får du god og næringsrik mat, og muligheten til å ta en velfortjent lesepause med vennene dine. 

På flere av våre campuser finner du ukas desiderte høydepunkt; KANELBOLLEONSDAG! Kanelbolleonsdag er svært populært, og bidrar til at «lille-lørdag» blir ekstra bra. Du kan kjøpe kanelboller på onsdager på SITO Kaffebar (på Gløshaugen og Dragvoll), samt i kantina på Kalvskinnet og Tungasletta.

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram for å holde deg mest mulig oppdatert på det du har tilgang til ved å være en del av Sit. Vi har også egne kontoer på Facebook og Instagram (Sit Trening) med fokus på vårt treningstilbud, og her får du også mange gode treningstips.