Det beste treningstilbudet for studenter!

Foto: Marius Rua
Foto: Marius Rua

Det beste treningstilbudet for studenter!

Hos oss vil du garantert finne noe som passer deg – enten om du liker å trene alene i studio, eller sammen med andre i gruppe.

Tren hos oss – vi har gratis trening i hele august!

Ny student i Ålesund og lurer på hvor du skal trene? I hele august har vi gratis trening for alle studenter. Møt opp på vårt treningssenter i våre bemannede åpningstider med studentbeviset ditt så vil en av våre resepsjonister gi deg adgang, slik at du kan trene gratis på senteret vårt hele august!

Kjøp medlemskap

Et medlemskap hos oss koster 1950,-* for et helt studieår og 1200,- for et helt semester.

*2X GAVEKORT PÅ MAT I VÅR KANTINE (TIL EN TOTAL VERDI AV 150,-) ER INKLUDERT VED KJØP AV HELÅRSKORT FOR STUDENT.

Vi ønsker at alle skal ha en god treningsopplevelse hos oss og ivareta retningslinjene når det gjelder smittevern. Vi oppfordrer deg derfor til å ta ansvar og sette deg inn i retningslinjene før du møter opp på vårt treningssenter.

Et innholdsrikt treningssenter – sentralt plassert på campus Ålesund!

Enten du er en skikkelig morgenfugl som liker å få inn en økt før forelesning eller om du er en nattugle som løfter tyngst på kvelden – så har vi rom for deg. På treningssenteret finner du moderne frivekts- og egentreningsarealer med det beste utstyret på markedet!

Gruppetimer – motiverende og gøy trening!

Er du glad i gruppetrening? Da har vi gode nyheter! Vi har et allsidig gruppetreningstilbud med flere gruppetimer i uken – alt fra kondisjonstrening til yoga. Hos oss vil du også møte noen av Ålesunds aller beste instruktører – de gleder seg til å ønske deg velkommen!

Som medlem hos oss får du også tilgang til våre online gruppetimer – du kan trene akkurat når det passer deg!

Idrettslag – veien til nye vennskap!

Har lyst til å bli med på et idrettslag og møte andre med de samme interessene som deg selv? NTNU har sitt eget idrettslag – NTNUI i Ålesund. Delta på en rekke aktiviteter og idretter – alt fra innebandy og cheerling til fotball og lacrosse.

Det viktig for oss at du som student får mest mulig igjen for pengene dine! Når du kjøper medlemskap hos oss er medlemskap hos NTNUI i Ålesund inkludert i prisen.

Vi gleder oss til å møte og se deg teste ut treningstilbudet vårt i august!