Booke treningstid i våre egentreningsarealer!

Foto: Øystein Hermstad
Foto: Øystein Hermstad

Booke treningstid i våre egentreningsarealer!

Fra og med mandag 3. august må alle våre medlemmer booke treningstid for å trene i våre egentreningsarealer.

Det er viktig for oss å legge til rette for et forutsigbart og trygt treningsmiljø! I forbindelse med korona har vi iverksatt en rekke smitteverntiltak og utviklet tydelige retningslinjer du som medlem må ivareta når du oppholder deg på våre treningssentre, slik at vi sammen kan skape en god og smittefri treningshverdag. I tillegg vil vi fra mandag 3. august innføre booking av egentreningstid på alle våre treningssentre. Dette for å opprettholde kontroll over antall personer som trener i våre lokaler og sikre god avstand mellom alle trenende. 

Booking av egentreningstid kan enkelt gjøres i bookingløsningen på våre nettsider. Du er garantert plass på treningssenteret når du har booket egentreningstid! I timeplanen kan du også enkelt se hvor mange plasser det er, når på døgnet det er ledig og hvilke sentre som har kapasitet.

Book egentrening Trondheim  Book egentrening Gjøvik  Book egentrening Ålesund

Viktig! Du må ha et aktivt medlemskap og bruker på sit.no for å booke egentreningstid på nett. Hvis du ikke er medlem og skal benytte deg av gratis treningskampanjen i august, kontakt resepsjonen vår for å booke egentrening.

Booke tid til egentrening

Vi har delt opp dagen i perioder med treningstid på 45 minutter. Det vil kun være anledning til å trene innenfor de tidsperiodene vi har satt opp, og du må være ute av lokalene ved periodens slutt. Vi oppfordrer til at du kommer ferdig skiftet eller beregner tid til skifte/dusj innenfor din bookede tidsperiode.

Booking av egentreningstid

Når kan jeg booke egentreningstid?

Du kan booke egentreningstid tidligst fra klokken 21.00, to dager før timen starter.

Hvordan kan jeg booke egentrening?

Du kan enkelt booke egentreningstid i bookingen på våre nettsider. Det er også mulig å henvende seg i resepsjonen for å booke egentreningstid, forutsatt at det er ledig kapasitet i treningsarealene.

Hva gjør jeg hvis jeg har lyst til å trene mer enn 45 minutter?

Dette er selvfølgelig mulig! Book flere treningsperioder etter hverandre.

Må jeg booke egentreningstid hvis jeg vil trene før eller etter en gruppetime?

Ja! Hvis du skal på gruppetime, så er det kun denne tiden du har til rådighet på senteret med mindre du booker egentreningstid før eller etter timen.

Hva gjør jeg hvis det er fullbooket?

Du kan sette deg på venteliste hvis det ikke er plass! Hvis det blir ledig plass får du en SMS og du kan møte opp til vanlig tid.

Jeg kan ikke møte opp til det tidspunktet jeg booket – hva gjør jeg?

En reservert time må avbestilles senest 60 minutter før timen begynner, slik at noen andre har muligheten til å få plassen din.

 

Registrere din ankomst

Det er viktig at du bekrefter ditt oppmøte før du begynner din trening. Du kan ikke komme inn i treningsarealet før treningsperioden du har booket er aktiv. Du trenger ikke møte opp 5 minutter før timen begynner, så lenge du ankommer innenfor tiden du har booket og forlater lokalene ved periodens slutt.

  • Ved ankomst, registrer kortet ditt på kortleseren i resepsjonsområdet, eller ved inngangsdøren på sentrene våre i Gjøvik og Ålesund. Da vil plassen din for egentreningstid bli automatisk registrert.
  • Du trenger ikke registrere deg på bookingterminalen og vil ikke få en kvittering sånn som ved gruppetimer. Hvis du har glemt treningskortet ditt, henvend deg til resepsjonen. 

Har du noen spørsmål, send en e-post til idrett@sit.no.

God trening!