Bli med på en uke med Eksamensboost!

Foto: Sit
Foto: Sit

Bli med på en uke med Eksamensboost!

Få gode tips og råd om temaene motivasjon, stress, søvn og prokrastinering. 

Vinterens eksamensperiode er snart i gang! Vi vet at studiehverdagen i år er mer krevende enn tidligere – mindre sosial kontakt, mangel på struktur og motivasjon i hverdagen er noe mange studenter kjenner på nå. Er du en av de som trenger en ekstra boost inn mot eksamen?

Da har vi gode nyheter! Neste uke arrangerer vi en uke med Eksamensboost, slik at du kan gå forberedt inn i eksamensperioden! Hver dag i uke 48 vil vi arrangere små mini-foredrag på Studentsenteret vårt på campus Gløshaugen.

MELD DEG PÅ NÅ

Mandag 23.11 arrangerer vi EKSAMENSBOOST – KORT OPPSUMMERT i samarbeid med NTNU karriere, studenthumanisten og studentprestene. Her vil vi gi deg en kort innføring og dele våre beste tips om temaene prokrastinering, søvn, motivasjon og stressmestring.

Har du lyst til å vite litt mer om et av disse temaene? Resten av uken vil vi holde mini-foredrag som vil gi deg mer informasjon og flere nyttige tips relatert til hvert enkelt tema.

Mini-foredragene har begrenset med plasser (20 stk per foredrag), men alle råd og tips vil bli delt i etterkant på våre sosiale kanaler og nettside! Alt er GRATIS og alle som deltar vil få utdelt digg snacks og drikke!   

NB! Arrangementet «EKSAMENSBOOST – KORT OPPSUMMERT» vil bli filmet og ved å delta aksepterer du å bli tatt film av. Filmen vil bli vist på våre digitale kanaler i etterkant og kan bli brukt til markedsføring eller andre sammenhenger.

Bli med og gå forberedt inn i eksamensperioden!