Bergstrøm gjenvalgt som styreleder i Sit

Sofie Carlsen Bergstrøm og Jørgen Sunnvoll blir styreleder og nestleder i Sit styret. | Foto: Sit
Sofie Carlsen Bergstrøm og Jørgen Sunnvoll blir styreleder og nestleder i Sit styret. | Foto: Sit

Bergstrøm gjenvalgt som styreleder i Sit

Sofie Carlsen Bergstrøm er gjenvalgt som styreleder i Sit og Jørgen Sunnvoll blir ny nestleder i styret.

Sofie Carlsen Bergstrøm og Jørgen Sunnvoll ble begge enstemmig valgt som styreleder og nestleder av styret under generalforsamlingen fredag 5. mars 2021.

Studentene har alltid flertall

Styreleder og nestleder skal alltid være en av de studentvalgte, og på den måten sikres studentene flertall i styret.

Bergstrøm har vært styreleder i Sit foregående år og går nå inn i sitt andre år som leder av konsernstyret. Hun tar i dag master i arbeids- og organisasjonspsykologi og skriver for tiden sin masteroppgave. Bergstrøm har lenge vært aktiv i studentpolitikken blant annet som fag- og læringsmiljøpolitisk ansvarlig i NSO og fag- og forskningspolitisk ansvarlig i Studentorganisasjonen i Innlandet.

Sunnvoll er nyvalgt studentrepresentant i styret og går nå inn i rollen som nestleder. Han studerer for å bli lektor i matematikk og fysikk, og har lenge engasjert seg i studentfrivillighet og -politikk blant annet som organisatorisk nestleder i Velferdstinget (VT), representant i VTs arbeidsutvalg og som styremedlem i Naborevyen.

Sit gratulerer Sofie og Jørgen med spennende verv og vi gleder oss til å se hvordan de vil sette sine spor på studenthistorien!