Åshild, Christina og Maren inviterer deg til en stolt feiring! Slik kan du delta

Vi feirer kjærlighet, inkludering og mangfold i hele juni. Her ser du hele programmet og premiene du kan vinne. Foto: Anna Bjerkli
Vi feirer kjærlighet, inkludering og mangfold i hele juni. Her ser du hele programmet og premiene du kan vinne. Foto: Anna Bjerkli

Åshild, Christina og Maren inviterer deg til en stolt feiring! Slik kan du delta

Trenger du et hyggelig og hjertevarmt avbrekk fra eksamenslesingen? Sit markerer pride i Ålesund med en rekke aktiviteter og konkurranser. Deltar du, kan du i tillegg vinne flotte premier. 

Sit feirer kjærligheten! Fra 1. til 17. juni vil vi markere pride i Ålesund. Målet vårt er å gjøre juni til en helt spesiell måned for deg som student. Alt du trenger å gjøre er å møte opp for å delta på festen. 

– Dette blir helt fantastisk og jeg gleder meg veldig. Jeg har faktisk flyttet på hele den planlagte sommerferien for å bli med på dette. Tanken er at uansett hvor du går, skal du kunne se regnbuefarger. Vi har også planlagt en rekke arrangementer med lav terskel før pride-paraden den 17., sier Christina Sæthre Græsdal i Sit råd.

Hun bøyer seg ned for å åpne lokket på ei diger eske. Opp fra de gråbrune pappveggene trekker hun frem lag på lag med vakre farger og lett gjenkjennelige flagg. Forberedelsene er allerede i full sving og Græsdal har tatt på seg hovedansvaret med glede. 

– Det er kjempeviktig at vi som organisasjon blir med studentene og støtter feiringen av kjærlighet, inkludering og mangfold. Vi kommer til å bruke progress pride-flagget for å inkludere alle, og vi har bestilt masse pynt. Bak meg ser du også en stor vegg som skal bli underlaget for «studentskyen». Den skal henges opp midt på ankeret i vrimla og blir virkelig et blikkfang. ALLE kommer til å se den, sier med glød og engasjement i øynene.

Les hele programmet for Sit sin markering av pride i Ålesund sist i saken. 

Sit Ålesund inviterer deg til en flott feiring i juni og vi gleder oss til å møte deg! Foto: Anna Bjerkli

Foruten å stå på stand og friste deg med nydelige sveler, har vi planlagt flere pride-verksted på campus. Her kan du flette armbånd eller lage din egen kreative vri på en t-skjorte. Likevel er det spesielt to arrangement Græsdal trekker frem som noe du virkelig må få med deg:  

– Studentskyen. Her kan du klippe ut pridelenker i regnbuens farger, litt som de lenkene du lagde til juletreet som barn. Du skriver navnet ditt og en hyggelig hilsen og så er du med i trekningen av premier. 8. juni blir det i tillegg sirkeltrening med pride-tema sammen med fysioterapeuten Maren som er godt kjent på campus. Det blir nok veldig gøy, avslutter Græsdal.

Hele programmet finner du her: (Dersom du er på mobil må du snu skjerm i liggende format for å se alt)

Hva

Informasjon

Varighet

/dato

Tid/sted

Stor Studentsky

For å delta i konkurransen må du skrive en hyggelig beskjed på en fargelenke, notere navn og nummer på baksiden, og henge lenken opp på studentskyen.

Vinner trekkes 7.juni! (Premiene kan du se øverst til høyre i saken)

31.mai-17.juni

Den blir hengende i vrimla. 

Stand

Stand for å promotere konseptet studentskyen

1.juni

Vrimla

Stand

Stand for å promotere konseptet studentskyen

2.juni

Vrimla

POP-up pride verksted

POP-up prideverksted. Om vi kan sitte ute, tenkte vi å tilrettelegge for å ha «neglelakk-verksted» i pride farger og at du kan flette armbånd. Om det ikke er fint vær, sitter vi inne og gjør kun sistnevnte.

5.juni

Vrimla

Stand/lage studentskyen

Studentene henger opp lenker på studentskyen i regnbuefarger

6.juni

Vrimla

Pop-up pride verksted

Lag din egen pride t-skjorte! Du som student stiller med egen t-skjorte, så stiller vi med pynten.

7.juni

Vrimla

Regnbuetrening

I samarbeid med Sit trening holder vi en regnbuetrening ute om det er finvær, og inne på treningssenteret dersom det er dårlig vær. Sirkeltrening. 

8.juni 

kl 13:15-14:00

Ute foran hovedbygget om det er fint vær, inne på gruppesalen til Sit trening om det er stygt vær.