–Det er mye motivasjon i en varm skål med gratis havregrøt

Det er mye motivasjon i en varm skål med gratis havregrøt. | Foto: Canva
Det er mye motivasjon i en varm skål med gratis havregrøt. | Foto: Canva

–Det er mye motivasjon i en varm skål med gratis havregrøt

For å gi studentene litt ekstra motivasjon for å komme seg opp om morgenen serverer Sit gratis havregrøt hver mandag og torsdag, hele våren.

Hver mandag og torsdag frem til semesterslutt serverer Sit gratis havregrøt på alle sine åpne kantiner fra de åpner frem til klokka 10.00.

–Det er få ting som slår synet av smilende og mette studenter på en torsdag morgen, sier Espen Holm, direktør for campustjenester i Sit. –Vi vet at mange av studentene våre sliter med motivasjon og struktur i hverdagen etter at Koronaen kom. Nå håper vi gratis frokost i kantinene våre vil være med på å gi de en ekstra liten boost og motivasjon for å komme seg opp på campus.

En god start på dagen

Resultater fra Sits Korona-undersøkelser viser at studentene sliter med motivasjon og struktur i hverdagen som følge av en mer digitalisert studiehverdag. Flere studenter uttrykker også at de savner de uformelle, sosiale møtene med medstudenter. Håpet er at tiltaket vil gi studentene rom for å møte hverandre utenfor den digitale eller fysiske forelesningssalen samt gi dem en god start på dagen.

–Det er mye motivasjon i en varm skål med gratis havregrøt, sier Holm. –Studentene vi har snakket med setter utrolig stor pris på tilbudet og forteller at det har vært med på å få dem opp. 

Se resultatene fra Sits Korona-undersøkelse

Kontakt: