Sits mattilbud

Sit Kafe ønsker å gi studentene et mattilbud som er tilpasset ulike behov og situasjoner. Vi skal strebe etter å lage næringsrik hverdagsmat, som fremmer læring, er laget fra bunnen av og med gode råvarer.

Våre spise- og utsalgssteder

Vi har tolv kantiner, tre kaffebarer og to kiosker rundt omkring på ulike campus i Trondheim. I tillegg har vi et pop up serveringsstilbud, Stilken, hvor vi kun serverer plantebasert mat. På Moholt finner du vårt superkoselige pizzasted, Ankomst, hvor du kan kjenne smaken av Italia.

Hver dag står våre kokker grytidlig opp for å tilberede frokost, lunsj og middag til studenter og ansatte. I kaffebarene kan du kjenne lukten av nytraktet kaffe fra kl 08.00, og har du behov for å unne deg noe ekstra, er SITO Kaffebar det perferkte stedet å starte dagen. I våre Rápido-kiosker får du alt du trenger om du har det litt travelt.    

Kanelbolleonsdag på SITO Kaffebar er en av ukas høydepunkter! Da har vi nystekte kanelboller til 24 kr! 

Oversikt over våre spise- og utsalgssteder finner du her.

Spesielle kostbehov

Vi tilpasser menyen etter spesielle kostbehov. I våre kantiner finner du middagsretter som er glutenfrie, laktosereduserte og vegetariske. I tillegg finnes det mange alternativer i vårt generelle matutvalg som er allergivennlige. Les gjerne innholdsfortegnelsen på maten du kjøper, eller spør de ansatte, så er du helt sikker på at du ikke får i deg noe du ikke tåler.

Utvikling av mattilbudet

Mattilbudet utvikles i dialog med studentene. Hvert år har vi samlinger gjennom studentenes matforum. Ønsker du å være en del av dette, ta gjerne kontakt med oss.

Studentenes matforum