Ditt studiested er satt til .
Bytt studiested: Trondheim Gjøvik Ålesund

Kafetilbud

Fruktabonnement  300,–

Litt sulten? Frukt er et enkelt, sunt og godt mellommåltid. Kjøp fruktabonnementet for 300 kroner i semesteret. Dette gir deg rett til en valgfri frukt om dagen. Du får nå kjøpt fruktabonnement på alle campus, i storkioskene eller i kantinene på de campus der det ikke er storkiosk. I eksamensperioden gjelder tilbudet også i helgene. Spør etter fruktabonnementet og gi deg selv en god vane.

Kaffe10

Med Kaffe10-avtalen får du trakterkaffe og te for en 10-er frem til våren 2019! Selve koppen koster kr 49,–. Du kan kjøpe kopp i alle kantiner og storkiosker, og benytte deg av avtalen alle steder bortsett fra Cafe-sito.

Avtalen gjelder i både Trondheim, Gjøvik og Ålesund og du må gjerne ta med deg koppen dersom du reiser fra campus til campus.

Spesielle kostbehov? 

Hver dag finner du middagsretter på menyen som er glutenfrie, laktosereduserte og vegetariske. I tillegg finnes det mange alternativer i vårt generelle matutvalg som er allergivennlige. Les gjerne innholdsfortegnelsen på maten du kjøper, eller spør de ansatte, så er du helt sikker på at du ikke får i deg noe du ikke tåler.

Catering

Sit Kafe tilbyr mat og drikke for levering, henting eller små og store selskap i våre lokaler.

Send inn din bestilling