Hopp til innholdHopp til søk

Stilken

Kalvskinnet

Pop up

Stilken er et 100 % plantebasert matkonsept, levert av Sit. Vi benytter alltid ferske og gode råvarer i maten som produseres på vårt eget kjøkken. Her får du juicer og smoothies, smaksrike bowler, mindre mellommåltid - og ikke minst - sprø oppkvikker, en superdigg muslibar som garantert holder deg mett i lang tid!

Egenprodusert og næringsrikt

Stilken-oppskriftene er laget av våre egne folk og er sammensatt med tanke på hva studenter trenger gjennom en krevende studiehverdag.

Gjennom tilbud som Stilken ønsker vi å tilby studenter, ansatte og andre besøkende smaksrik, sunn og digg plantebasert mat.

Vi vet at matproduksjon og det vi spiser har innvirkning på både miljø og folkehelsen – vi tror derfor at mat også påvirker studentvelferden.

Stilken pop up

Det er lett å se den lille rosa pop upen der den befinner seg. Her får du det aller mest komplette utvalget av produkter. Som navnet tilsier, vil den innimellom være på reise og dukke opp på nye steder. Fra april er det Kalvskinnet som hoster vogna.

Stilken i kantine og kiosk

I tillegg til Stilken pop up, finner du et utvalg av produktene i våre kiosker, Rápido på Gløshaugen og Dragvoll. Samtidig jobber vi for at produktene skal bli tilgjengelig i våre kantiner. Per i dag finner du dem på Element.

Under Stilken-navnet vil du også finne andre plantebaserte produkter som ikke er egenproduserte.